Megamenu for Bootstrap
 


Program amicale FCSB

Programul pregătirilor de vară-2017

Nicolae-Dica-antrenor-FCSB

FCSB și-a fixat pentru programul pregătirilor de vară (2017). Astfel, lotul se va reuni pe 09 Iunie 2017, atunci când se va efectua și vizita medicală la INMS. Pentru primul turneu de pregătire, din Slovacia, plecarea este preconizată tot pe data de 09 Iunie, informează site-ul Digi Sport. Durata cantonamentului din Slovacia se va întinde până pe 22 Iunie, atunci când se vor întoarce în țară. În primul stagiu din Slovacia, este preconizat a se disputa cel puțin un meci amical.

Pe 25 Iunie, urmează al doilea stagiu de pregătire în Olanda și va dura până la data de 06 Iulie 2017. Pentru stagiul de pregătire din Olanda, de la Apeldoorn, se vor disputa mai multe meciuri de pregătire, urmând a fi fixate în zilele următoare.

FCSB, a terminat recenta ediție de campionat (2016/2017), pe locul 2, cu 44 puncte, la egalitate cu FC Viitorul, câștigătoarea campionatului, datorită rezultatul meciurilor directe din Play-off. Tocmai aceste rezultate directe vor fi contestate de FCSB la TAS, întrucât vor să se ia în considerație și meciurile din sistemul regular! O parte din fanii FCSB, prin recentele declarații, nu sunt de acord cu optica conducerii și spun că titlul trebuie obținut pe teren și nu la masa verde!

 


 

Comentarii:

 

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii