../Imagini-06-2020/Omoh.jpg

Punctul obținut de Iași cu FC Viitorul, le mai dă ceva speranță de supraviețuire în Liga 1

București, 21 Iulie 2020

Politehnica Iași a obținut numai un singur punct pe propriul teren, în confruntarea cu FC Viitorul, de luni, ce a contat pentru etapa a 10-a din playout-ul Ligii 1, scor 1-1 și le mai dă totuși puține șanse de supraviețuire în Liga 1.

Golurile au fost marcate de Omoh, minutul 15, pentru Politehnica Iași, respectiv, Gabi Iancu, minutul 73, pentru FC Viitorul. Golul marcat de Gabi Iancu, îi consolidează poziția de golgheter al Ligii 1, cu 17 reușite, fiind urmat de către Denis Alibec și Alexandru Cicâldău, cu câte 14 goluri, care doar teoretic îl mai pot egala, întrucât mai au doar câte două jocuri de disputat.

Jucătorii echipei FC Viitorul, aflați pe prima poziție a clasamentului playout, au jucat fără grija retrogradării, întrucât sunt matematic salvați. Bine au jucat și elevii lui Mircea Rednic, cu multă determinare, neținând cont de locul din clasament, iar în multe momente ale jocului și-au dominat adversarul.

Cu trei meciuri restanță, până în prezent, urmând și a patra partidă pe care nu o va juca, Dinamo încurcă anumite calcule ale formațiilor ce luptă pentru evitarea retrogradării, așa cum declara căpitanul ieșenilor Cosmin Frăsinescu, după partida cu FC Viitorul.

Declarația lui Cosmin Frăsinescu, după egalul cu FC Viitorul:

Căpitanul echipei Politehnica Iași, Cosmin Frăsinescu, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, după egalul cu FC Viitorul, următoarele: „Este frustrant, pentru că noi aveam foarte mare nevoie de puncte. Am încercat chiar dacă s-au făcut greșeli, încă din prima repriză, să jucăm. Trebuie să adunăm tot mai multe puncte din meciurile rămase, dacă vrem să mai rămânem în Liga 1. Luptăm pentru un loc de baraj, să nu mergem mai jos, luptăm să rămânem în Liga 1. De acum încolo, urmează meciurile cele mai importante, nu mai avem voie nici să ne mai gândim la egal. Trebuie ca la Clinceni în etapa următoare, să câștigăm, pentru că dacă ne gândim la egal, nu mai ies calculele. Cei de la Dinamo sau CFR, poate n-au nicio vină pentru că s-au infectat, nici nu poți să stai numai în casă, trebuie să ai și viață socială cât de cât. Nu este o situație comodă nici pentru noi, pentru că după ce noi vom termina campionatul, Dinamo va mai avea câteva meciuri de disputat.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X