Rafael Benitez: Respectăm mult pe Steaua, dar să vedem dacă vor face faţă intensităţii
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Rafael Benitez: Respectăm mult pe Steaua, dar să vedem dacă vor face faţă intensităţii

rafael-benitezBucuresti, 13 martie 2013. Antrenorul echipei Chelsea, Rafael Benitez, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că gruparea londoneză respectă mult Steaua, adversara din optimile Ligii Europa, însă a precizat că nu ştie dacă jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf vor face faţă presiunii.

Rafael Benitez a afirmat că a fost avertizat de oamenii care au văzut evoluţiile Stelei asupra valorii ei. "Scouterii ne-au spus să fim atenţi, pentru că Steaua este o echipă bună şi ştiam că va fi greu. Vom vedea dacă ne vom putea face jocul pe Stamford Bridge, dacă ei vor face faţă intensităţii, însă îi respectăm mult, pentru că sunt o echipă foarte bună", a explicat Benitez.

Benitez a mai spus că se poate baza pe toţi jucătorii trecuţi pe lista UEFA, cu excepţia spaniolului Oriol Romeu, informează site-ul oficial al grupării londoneze.

"Trebuie să mă concentrez asupra pregătirii echipei pentru fiecare competiţie. Următorul joc este o prioritate. Trebuie să aleg lotul pentru următorul meci şi să mă asigur că va fi unul competitiv. Unii jucători, precum portarii şi fundaşii centrali pot juca mai multe meciuri. Pentru extreme, apărătorii laterali şi atacanţi este mai dificil din cauza intensităţii alergărilor. Dacă ai un jucător care este pregătit şi se recuperează repede, atunci e mai uşor decât în cazul unui jucător mai în vârstă. Trebuie să analizezi totul şi să stabileşti ce să faci. Este dificil. În afara lui Oriol Romeu, toţi jucătorii sunt disponibili. Nu ne putem baza pe Demba Ba, care nu are drept de joc", a spus Benitez.

mediafax; image: bleacherreport.com 


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.