Rapid învinge în deplasare Csikszereda, scor 1-0, în prima etapă a play-off-ului Ligii secunde

București, 07 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Csikszereda-Rapid-0-1

Marți, la Miercurea Ciuc, în ultima partidă a primei etape, din play-off-ul Ligii a 2-a, Rapid a învins cu scorul de 1-0, formația locală Csikszereda, urmare a golului marcat de Adrian Bălan, în minutul 16, din centrarea lui Bogdan Barbu. La meci a asistat și Daniel Niculae, în calitatea oficială de Președinte al echipei Rapid, iar jocul echipei și cele trei puncte obținute, sigur că l-au mulțumit.

Victoria echipei Rapid este o revanșă a partidei din sezonul regular, atunci când Csikszereda a reușit victoria în deplasare, cu scorul de 3-1, exact acum o lună, pe când Rapidul avea antrenor pe Nicolae Grigore.

În prima parte a meciului, în afara golului marcat de Adrian Bplan, fiecare echipă a avut câte o mare ocazie de gol, mai întâi gazdele în minutul 30, prin Bauza, apoi pentru Rapid, Hlistei putea majora scorul în minutul 42. În partea a doua, cei de la Csikszereda, au dominat jocul și puteau egala, având ocazii de gol prin Francisco Bauza, minutul 65 și prin David Kelemen și Andras Meszaros, în același minut 83, la un atac prelungit. Singura ocazie de gol a Rapidului în repriza secundă a fost cea a lui Ștefan Pănoiu, din minutul 60.

Cu cele trei puncte obținute, Rapid trece pe prima poziție a clasamentului, la egalitate cu U Craiova 1948, ambele cu câte 36 puncte, despărțite de golaveraj. În etapa a 2-a, Rapid va evolua duminică acasă cu Dunărea Călărași, echipă ce a mai întâlnit-o în urmă cu aproape trei săptămâni, pe care a învins-o cu 4-0, fiind la primul meci de la revenirea lui Mihai Iosif pe bancă.

Declarația antrenorului Mihai Iosif (Rapid), după victoria cu Csikszereda

Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat după victoria din deplasare cu Csikszereda, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Numai prin sacrificiu și dăruire, apoi trebuie și prin partea tactică, să putem răspunde la cerințele noastre. Golul a venit dintr-o fază lucrată la antrenament, care ne-a ieșit perfect. Arătăm de trei meciuri determinare. S-a produs o schimbare în mentalitatea jucătorilor, au înțeles foarte bine unde joacă, am schimbat un pic și sistemul de joc. Este un rezultat mare pentru noi, cu o echipă foarte bine organizată și foarte bine pregătită fizic. Liniște la Rapid, va fi doar la sfârșitul play-off-ului, dacă vom reuși promovarea, pentru că la Rapid, mereu este tensiune, mereu este presiune și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X