București, 11 August 2019

Rapid obține prima victorie în Liga secundă, împotriva echipei Concordia, scor 3-1

../Imagini-006-2019/Catalin-Hlistei

Sâmbătă, pe stadionul din Regie, Rapid și Concordia Chiajna, s-au confruntat într-o partidă a etapei a 2-a. din Liga secundă, la capătul căreia, giuleștenii au câștigat cu scorul de 3-1.

Pentru Rapid, au marcat Cătălin Hlistei, în minutele 18 (pen); 26 și Marian Vlada, respectiv Cristian Albu, în minutul 7, pentru Concordia. În afara golurilor, Rapid a mai avut și două bare, iar pe finalul meciului, a avut și Concordia o bară.

Spre deosebire de meciul din prima etapă cu Farul, atunci când jucătorii rapidiști au jucat destul de modest, de data aceasta, au avut inițiativa, au jucat cu multă determinare, deși a fost o căldură sufocantă la ora meciului, iar cei câteva mii de fani prezenți în tribune, au fost mulțumiți de joc și de rezultat.

După meci, antrenorul echipei Rapid, Daniel Pancu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Puține echipe din Liga întâi ne-ar fi rezistat. Am impus ritmul meciului încă din minutul 1, până prin minutul 70, când am început să cădem și să avem crampe, absolut normal, la efortul depus în condițiile unei temperaturi greu suportabile. Ușor, ușor, ne apropiem de adevărata față a acestei echipe. Echipa Rapidului are un potențial uriaș, imens chiar, mulți nu realizează. Jucătorii Rapidului sunt privelegiați, pentru că pe lângă atmosfera în care joacă, publicul, au posibilitatea, cel puțin cei tineri, să joace etapă de etapă, meciuri la o intensitate foarte mare. Le-am spus în această săptămână că dacă vor juca foarte bine la Rapid, vor reuși să joace la orice echipă din lumea asta.”

Fundașul echipei Rapid, Ionuț Voicu a spus, la același post TV, următoarele: „Nu ne-am temut nicio secundă, pentru că toată săptămâna am văzut colegii foarte montați. După golul primit, n-am văzut niciunul dintre ei care să pună capul în pământ”.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Omrani-gol-cu-Maccabi

 

Citește și: Cu Omrani în mare vervă de joc, CFR învinge Maccabi, în meciul tur din Champions League

Miercuri, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj a disputat manșa tur din cadrul turului 2 preliminar al Champions League, cu echipa din Israel, Maccabi Tel-Aviv...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X