București, 27 Septembrie 2019

Rapid părăsește Cupa României în 16-zecimi, după ce a fost eliminată de Politehnica Iași, scor 1-0

../Imagini-008-2019/Rapid-Iasi-0-1-Cupa

Joi, pe stadionul Gloria din Buzău, Rapid București, în calitate de echipă gazdă, a întâlnit Politehnica Iași, în 16-zecimile Cupei României, partida încheind-use cu victoria echipei ieșene, urmare a singurului gol marcat de Andrei Cristea, în minutul 65, dintr-un penalty, obținut tot de el.

La faza penalty-ului, Tano Bonin, mijlocașul Rapidului care a produs faultul din careu, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, primind automat și cartonașul roșu.

În prima repriză, Rapid a avut două mari ocazii de gol, mai întâi prin Giani Crețu, care a trimis mingea în bara transversală și apoi ocazia lui Labeau, care a trimis din câțiva metri, mingea fiind respinsă de portarul Ștefan Târnovan.

Antrenorul echipei Rapid, Daniel Pancu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Din păcate, n-am putut juca în Regie, mi-aș fi dorit foarte mult acest lucru, am jucat pe un teren neutru. Dacă jucam pe teren propriu, valorile se egalizau. Până la faza penalty-ului, n-a fost nicio diferență de ligă, nicio diferență de valoare, un joc foarte echilibrat.”

Întrebat de ce a folosit opt schimbări față de jocul din campionat, Daniel Pancu a spus: „Să nu creadă cineva că desconsiderăm competiția. La Rapid nu există titulari, nu există rezerve, toți jucătorii sunt tratați la fel, toți trebuie să demonstreze în orice moment, că merită să joace la Rapid. Noi astăzi, n-am jucat în niciun fel cu echipa a 2-a, sau cu rezervele. Se adună multe minute. Dacă știam că se amână meciul cu UTA, probabil că alți jucători ar fi apărut. Din păcate, l-am pierdut pe Drăghiceanu cu două zile înainte de meci, ar fi trebuit să fie titular astăzi, l-am pierdut în prima repriză pe Labeau, care a ieșit accidentat și pe Bonin, cu cartonaș roșu și în condițiile astea, voi avea mari probleme pentru meciul de duminică.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/U-Craiova-1948

 

Citește și: Cu Eugen Trică la timonă, U Craiova 1948 s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României

Marți, într-un meci din etapa a 4-a a Cupei României, ediția 2019-2020, Vedița Colonești a întâlnit pe propriul teren pe U Craiova 1948, rezultat final fiind 2-1, în favoarea craiovenilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X