București, 03 Decembrie 2018

Reacția lui Cosmin Contra după tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru EURO 2020

Cosmin-Contra-tragere-la-sorti

Prezent la Dublin, selecționerul României- Cosmin Contra, în data de 02 Decembrie 2018, alături de Președintele FRF-Răzvan Burleanu și Primarul Capitalei Gabriela Firea, a avut o reacție după ce, România a căzut în urma tragerii la sorți în grupa F, alături de Spania, Norvegia, Insulele Faroe și Malta.  

Totodată a fost stabilit și programul meciurilor Echipei Naționale, toate cele 10 partide se vor disputa pe parcursul anului 2019. Conform calendaruui, România va întâlni Suedia în deplasare, în prima partidă ce se va disputa pe 23 Martie 2019, iar ultima partidă a României, se va diaputa tot în deplasare, cu Spania, pe 18 Noiembrie 2019.

Cosmin Contra a declarat după ce și-a văzut adversarii, conform site-ului youtube al FRF, următoarele: „Este o grupă echilibrată, dificilă, nu imposibilă. Nu a fost cea mai grea grupă pe care puteam să o avem, dar nici cea mai ușoară. Este o grupă din care fac parte trei echipe nordice, cu Spania favorită să câștige această grupă, dar suntem încrezători că putem să ne batem și să ne calificăm la Campionatul European. Sperăm că nu ne va afecta aceste deplasări foarte lungi și sperăm că programul meciurilor, ne va duce să jucăm cu echipele nordice în vară, nu iarna. Este clar că vom face tot ce depinde de noi și să ne calificăm la acest Campionat European și să-i facem fericiți pe suporterii români.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Gica-Hagi-2018

Citește și: Gheorghe Hagi, are ofertă de a antrena un club pe care și-l dorește, dar din vara viitoare

Gheorghe Hagi, antrenorul și finanțatorul clubului FC Viitorul, a primit o ofertă de la un club important din Europa, pe care și la dorit de ceva vreme,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X