../Imagini-06-2020/Real-Madrid-34.jpg

Real Madrid a sărbătorit cel de-al 34 titlu, după succesul cu Villarreal

București, 17 Iulie 2020

După victoria cu Villareal de joi, scor 2-1, Real Madrid a sărbătorit cel de-al 34-lea titlu de Campioană a Spaniei, pe un stadion, Alfredo di Stéfano, fără spectatori! Golgheterul echipei, Karim Benzema, a punctat de două ori în acest meci, totalizând 20 goluri, cu două mai puține decât Messi.

Cu o etapă înaintea încheierii competiției, Real Madrid are 86 puncte, fiind urmată de Barcelona, cu 79 puncte, echipă ce a pierdut acasă partida cu Osasuna. Alt lucru cert, mai cunoaștem două din cele trei echipe care vor retrograda, Mallorca și Espanyol, indiferent ce rezultat vor avea în etapa a 38-a. Mai știm și ce echipe vor evolua în grupele UCL, alături de Real Madrid: Barcelona, Atletico și Sevilla.

Declarația lui Zinedine Zidane, după câștigarea celui de-al 34 titlu în La Liga:

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat după câștigarea celui de-al 34 titlu, la conferința de presă de după victoria cu Villarreal, conform site-ului oficial al clubului Real Madrid, următoarele: „Am norocul să fiu la acest mare club cu acești jucători, care au luptat pentru a realiza un lucru frumos în urma pauzei forțate. Este imens. Este o luptă constantă. Există 38 de jocuri și doar la final poți obține ceva grozav ca în ziua de azi. Sunt extrem de recunoscător jucătorilor, în primul rând, pentru că ei sunt cei care se luptă pe teren. Am rolul meu și sunt alături de ei, dar este un efort de echipă. Aceasta este o realizare uriașă, este incredibil de emoțională. Este foarte greu să câștigi liga spaniolă, foarte greu, într-adevăr”.

„Toată lumea are dreptul la părerea sa, mai ales când ești la Real Madrid, pentru că așa este. Asta nu mă face mai mult sau mai puțin fericit. Când există critici, tot ce pot face este să încerc să-mi fac treaba. Sunt pasionat și am norocul să fiu la acest mare club alături de acești jucători, care sunt în cele din urmă cei care s-au luptat pentru a realiza un lucru frumos în urma întreruperii campionatului timp de două luni. Am avut 10 victorii consecutive, este extraordinar. Am o relație bună cu jucătorii. Așa cum trebuie, în fiecare zi și orice s-ar întâmpla, chiar și în momentele cele mai dificile. Am avut momente grele, chiar dacă am câștigat multe, dar relația a fost întotdeauna bună cu toată lumea. Sunt extrem de profesioniști și respectuoși, dar ceea ce mă preocupă cel mai mult sunt relațiile pe care le au între ei. Îl evidențiați pe Sergio Ramos. Este liderul echipei, conduce echipa. Cu toții aducem ceva diferit echipei, dar el este căpitanul nostru. Avem 4 căpitani, Marcelo, Varane și Benzema, dar este adevărat că Sergio este liderul. Cred că fiecare madridista se simte reprezentat de Sergio în orice sens", a mai spus în încheiere Zinedine Zidane.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X