../Imagini-010-2020/Elche-Real-1-1

Real Madrid încheie anul 2020 cu un egal, în deplasare cu Elche și pe locul 2 în LaLiga

București, 31 Decembrie 2020

Miercuri, într-o partidă a etapei a 16-a din LaLiga, disputată pe stadionul Manuel Martínez Valero din Elche, formația locală, nou promovata Elche, a reușit să încheie partida cu Real Madrid, la egalitate, scor 1-1.

Prima repriză a aparținut echipei Real Madrid, care au și reușit să marcheze, în minutul 20, prin Luka Modric. În cea de-a doua parte, jucătorii echipei Real Madrid, fiind la adăpostul avantajului fragil, au redus motoarele și parcă i-au invitat pe cei de la Elche la joc. S-au văzut egalați în minutul 52, prin golul lui Fidel, apoi s-au apărat ermetic pe două linii și astfel rezultatul de pe tabelă este unul just.

În urma acestui rezultat, Real Madrid termină anul 2020 pe locul 2, la două puncte în spatele echipei Atletico, echipă care are două jocuri mai puțin disputate față de Real Madrid și care a încheiat anul tot miercuri, cu victorie pe teren propriu, scor 1-0, cu Getafe. Prin punctul obținut, Elche urcă două locuri în clasament, ocupând locul 15, având 16 puncte și două meciuri mai puțin disputate.

În etapa viitoare, Real Madrid va juca acasă, pe 2 Ianuarie cu Celta, iar Atletico va juca în deplasare cu Alaves. În cele două partide, ne așteptăm la rezultate surpriză, pentru a relansa campionatul, întrucât cele două echipe sunt distanțate deja față de restul plutonului cu 7, respectiv 8 puncte.

Interviul antrenorului Zinedine Zidane (Real Madrid), după egalul cu Elche:

Tehnicianul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat la conferința de presă, după egalul cu Elche, conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Am creat mai multe ocazii în prima repriză și puteam să avem cel de-al doilea gol, ceea ce ne-ar fi permis să fim mai relaxați, dar când am primit golul egalizator, totul a devenit puțin mai dificil pentru noi. Au scăzut acțiunile frontale de atac. Așa se întâmplă lucrurile în fotbal și trebuie să continuăm. Dacă te uiți la prima repriză, este vorba despre două puncte pierdute, dar trebuie să continuăm să muncim din greu. Toată lumea va ajunge să piardă puncte. Aceasta este o ligă foarte dură.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X