../Imagini-010-2020/Benzema-si-Modric

Real Madrid învinge Gladbach și termină grupa B din UCL pe prima poziție

București, 10 Decembrie 2020

Karim Benzema reușește dubla, în partida disputată marți pe stadionul Alfredo Di Stefano din Madrid, între Real Madrid și Mönchengladbach, scor final 2-0 și Realul termină grupa pe prima poziție, cu 10 puncte, grație și rezultatului dintre Inter și Șahtior, 0-0. În cazul unei victorii a ucrainenilor, aceștia treceau pe prima poziție, datorită rezultatelor directe cu Real Madrid.

Golurile înscrise de Karim Benzema, în minutele 9 și 32, au fost aproape identice, cu reluări bine plasate cu capul, primul din centrarea lui Lucas și al doilea din centrarea lui Rodrigo. Realul a făcut o primă repriză excelentă, printr-un joc rapid de pase, iar victoria este pe deplin meritată. La capitolul statistici, madrileni au avut o posesie de 62/38%, iar raportul șuturilor pe poartă a fost de 7/1, tot în favoarea lor.

Luni 14 decembrie, începând cu orele 13:00, are loc tragerea la sorți a optimilor Champions League. Cunoaștem deja cum vor arăta cele două urne, iar capii de serie sunt: Bayern, Real Madrid, Man City, Liverpool, Chelsea, Dortmund, Juventus și PSG, echipe ce au terminat grupele pe prima poziție.

Declarații, după ultima partidă a grupei B, dintre Real și Gladbach:

După victoria cu Gladbach, Karim Benzema, atacant al echipei Real Madrid, a declarat conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „A fost un joc bun pentru noi și știm modul în care trebuie să continuăm. Fiecare joc este o finală, deoarece fiecare echipă cu care ne confruntăm este puternică. Când ești Madrid, toate echipele oferă acel pic în plus și se apără mult mai atent. Pentru a ajunge la finală, trebuie să joci împotriva celor mai buni. Este minunat când câștigi grupa. Am început jocul puternic și se putea observa că vrem să câștigăm și să arătăm cât de buni suntem.”

Mijlocașul lui Gladbach, Christoph Kramer, a declarat după eșecul cu Real Madrid, conform aceleiași surse: „Suntem calificați, acestea sunt emoții incredibile care nu pot fi descrise. Speram ca jocul să se încheie cu 0-0. În seara asta nu am avut nicio șansă. În grupă am făcut jocuri bune și putem fi mândri de noi înșine. A fost absolut incredibil și bucuria a fost de necontenit. Am arătat în etapele grupelor că putem provoca probleme echipelor, oricât de mare ar fi numele lor. De asemenea, am învățat că trebuie să fim aproape perfecti, iar momentele pozitive depășesc cu mult pe cele negative.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X