București, 06 Martie 2019

Real Madrid umilită pe Bernabeu, de trei ori în ultima săptămână!

../Imagini-002-2019/Real-Ajax-1-4

După ce săptămâna trecută, a fost eliminată în semifinalele Cupei Regelui. de Barcelona și a fost învinsă și în La Liga, de aceiași Barca,  marți a fost eliminată în optimile Champions League, de Ajax cu scorul general 5-3. Aceste trei umilințe au fost suferite de Real Madrid tocmai pe Santiago Bernabeu, iar după eliminarea din Champions League, fanii lui Real au fost văzuți plângând.

În legătură cu relația dintre echipă și fani, fundașul Nacho, a declarat după eșecul cu Ajax, conform site-ului oficial al clubului Real Madrid, următoarele: „Fanii sunt în tribune pentru a câștiga sau a pierde, împreună cu noi, ei suferă la fel de mult ca noi, dar suntem oameni, suntem distrași. Suntem oameni și trebuie să trecem peste nopți ca acestea. Ajax a jucat excelent, atât aici, cât și în Amsterdam. Trebuie să-i felicităm pe adversarii noștri și să mulțumim pur și simplu fanilor pentru sprijinul lor.”

Atacantul echipei Barça, Luis Suarez, fost component al clubului Ajax, nu a ratat ocazia de a-și arăta bucuria pentru victoria lui Ajax, împotriva Realului și pentru calificarea echipei olandeze pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. "Felicitări, voi fi întotdeauna un urmaș al lui Ajax", a scris starul lui Barcelona pe Twitter.

Fundașul Carvajal, a declarat după înfrângerea cu Ajax, pe site-ul oficial al clubului Real Madrid, cu referire la întinerirea echipei, următoarele: „Nu așa am văzut, avem o echipă tânără, în care există loc pentru îmbunătățire, dar sezonul este aproape terminat pentru noi acum. Vom lupta pentru titlul La Liga până la capăt, pentru că trebuie să fim profesioniști, trebuie să ne ridicăm chiar dacă am fost numărați, să nu ne ascundem și să recunoaștem că am avut un sezon groaznic.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/CFR-Astra-1-1

Citește și: CFR Cluj pierde două puncte pe teren propriu, după un joc slab împotriva echipei Astra

Sâmbătă la Cluj, într-o partidă a etapei a 24-a din Liga 1, CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 cu Astra Giurgiu, deși a jucat în superioritate...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X