București, 01 Martie 2019

Se cunosc semifinalistele Cupei României, nicio surpriză: U Craiova, CFR, Astra și FC Viitorul

../Imagini-002-2019/Csikszereda-Craiova-0-3-Cupa

Joi, după disputarea ultimei partide din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, dintre echipa de Liga a 3-a, Csikszereda Miercurea Ciuc și Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 0-3, cunoaștem numele celor 4 echipe ce se vor confrunta în semifinale.   

Astfel, U Craiova, CFR Cluj, Astra și FC Viitorul, așteaptă tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României, care se vor disputa în două manșe, primele partide tur, se vor disputa la începutul lunii aprilie, returul urmând a se disputa, la finalul aceleiași luni.

Nu au fost surprize în sferturile de finală, cea mai categorică victorie, fiind a deținătoarei trofeului U Craiova, în partida de la Miercurea Ciuc, disputată pe un teren greu, noroios. Devis Mangia, a aliniat în echipa de start, decât cîteva nume de jucători care nu prea au fost folosiți în campionat, Bic, Donkor și Drăghici care a revenit, dar a fost folosit pentru prima dată într-un meci oficial și recenta achiziție Fortes.

Cele trei goluri, au fost marcate de Dimitrov, 27; Bărbuț, 80 și Koljic, 90+2. Trebuie precizat că la scorul de 1-0, în minutul 40, echipa Csikszereda, condusă de pe bancă de Valentin Suciu, putea să beneficieze de un penalty, însă centralul partidei Iulian Dima, a acordat o poziție de ofsaid, la limită, la semnalizarea tușierului.

Devis Mangia, tehnicianul echipei Universitatea Craiova, a declarat după calificarea în semifinalele Cupei, la televiziunea Telekom, următoarele: „Eu sunt mulțumit și fericit pentru jucători, pentru că au avut o atitudine perfectă, a fost simplu în aceste condiții. Sunt mulțumit că am câștigat și sper că nu am accidentări grave. Eu respect această competiție și de aceea am folosit mulți titulari. Nu am mai întâlnit un asemenea gazon în întreaga carieră, dar repet, eu sunt oaspete în această țară, nu este treaba mea, dar nu știu dacă pentru imagine este bine așa. Am controlat jocul, am riscat puțin, datorită terenului. Am fost sigur că jucătorii vor avea o atitudine bună, înaintea jocului, acest lucru este cel mai important în această situație.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Tottenham-Dortmund-3-0

Citește și: Tottenham a învins Dortmund, scor 3-0, în prima manșă din optimile Champions League

Stadionul Wembley a găzduit miercuri, partida tur din optimile Champions League, dintre Tottenham și Dortmund, încheiată cu scorul de 3-0...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X