../Imagini-01-2021/Craiova-Sepsi-0-0

Sepsi a obținut numai un singur punct la Craiova, în prima etapă a returului Ligii 1

București, 13 Ianuarie 2021

Marți, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima etapă a returului, U Craiova a întâlnit Sepsi OSK, iar rezultatul final de 0-0, îi nedreptățește pe cei din Sfântu Gheorghe, ținând cont că au evoluat în superioritate numerică ultimele 10 minute și au avut cele mai mari ocazii de gol.

U Craiova s-a prezentat ca o echipă resemnată, jocul lor fără determinare, i-a invitat practic la atac pe covăsneni, iar prima mare ocazie de gol a venit pe finalul primei părți a meciului, când Fofana a reluat cu capul și Dan Nistor respinge din fața porții. Repriza secundă a aparținut în totalitate oaspeților, iar situații de gol au fost cele ale lui Golofca din minutul 49, apoi în minutul 54, prin Florin Ștefan și cea a lui Gabriel Vașvari, din minutul 72.

Mai trebuie spus că, din minutul 81, Screciu a fost eliminat de pe teren, pentru cumul de cartonașe galbene, iar în minutul 90+2, Fofana a fost și el eliminat după ce a primit cartonașul roșu, pentru două cartonașe galbene primite la aceiași fază, primul pentru fault, al doilea pentru proteste. Arbitrul Istvan Kovacs nu a judecat bine faza din minutul 3, atunci când trebuia eliminat Mamut, pentru o intrare neregulamentară la portarul Niczuly, iar portarul lui Sepsi s-a ales cu o ruptură a ghetei de câțiva centimetri! Istvan Kovacs, nici cartonaș galben nu a arătat lui Mamut, deși portarul Niczuly putea fi grav accidentat.

După felul cum s-au prezentat, jucătorii craioveni se îndepărtează tot mai mult de titlu de campioană, ocupând provizoriu locul 2 cu 33 puncte, pe care-l pot pierde dacă CFR Cluj învinge Academica în jocul de joi. În schimb Sepsi, rămâne și după această etapă pe locul 4, cu 28 puncte. În etapa următoare, U Craiova se deplasează luni la Giurgiu, pentru jocul cu Astra, iar Sepsi va întâlni pe propriul teren CFR Cluj.

Declarația antrenorului Corneliu Papură (U Craiova), după egalul cu Sepsi:

Antrenorul echipei U Craiova, Corneliu Papură, a declarat după jocul slab cu Sepsi, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În prima repriză, terenul și-a pus amprenta asupra spectacolului fotbalistic, a fost un hazard continuu, iar în repriza a doua, totuși pe un teren așa, am reușit să avem două sau trei situații. Per ansamblu cred că este un rezultat echitabil. Sperăm ca pe viitor, terenurile pe care vom juca, nu vor afecta integritatea jucătorilor, pentru că pot fi înghețate și va fi complicat.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X