București, 01 Noiembrie 2019

Sepsi învinge Astra, scor 4-2 și se califică în sferturile Cupei României

../Imagini-008-2019/Sepsi-Astra-4-2

Joi, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din cadrul optimilor Cupei României, Sepsi OSK a învins Astra Giurgiu, scor 4-2 și se califică pentru sferturile de finală ale competiției, ce se vor disputa anul viitor, în datele cuprinse între 3 și 5 martie.

Pentru Sepsi, au marcat Istvan Fulop, 2; Karanovic, 28; 57 și Konongo, 50, în vreme ce, pentru Astra au punctat Biceanu, 16 și Begue, 62.

Este de neînțeles, cum tehnicianul echipei Astra, Bogdan Andone, a început partida fără Denis Alibec și Constantin Budescu printre titulari, mai mult ei au fost introduși deabia în minutul 56.

Trebuie menționat faptul că pe același stadion, în urmă cu două săptămâni, cele două echipe s-au confruntat într-un meci al etapei a 13-a din campionat, partida fiind câștigată atunci de Astra, scor 3-2.

Mijlocașul echipei Sepsi, Istvan Fulop, autorul primului gol al partidei din minutul 2, a declarat după meci la postul de televiziune Digi, următoarele: „Cred că este cel mai rapid gol al meu, mă bucur că am înscris și că am avut posibilitatea să joc din nou. Chiar vroiam să câștigăm și să mergem mai departe, pentru că chiar putem să câștigăm Cupa. Este obiectivul nostru, pentru că am arătat că suntem o echipă bună și putem să ne batem cu orice echipă, de la egal la egal. M-am simțit bine printre titulari, îmi fac treaba când primesc șansa. A fost o revanșă față de partida din campionat, pentru că și atunci am făcut un meci destul de bun, numai că am făcut niște greșeli și ne-au marcat trei goluri.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/U-21-Romania-v-Irlanda-de-Nord

 

Citește și: Tricolorii U21, au învins Irlanda de Nord, într-o partidă din grupa a 8-a, a preliminariilor Campionatului European U21

Într-o partidă din grupa a 8-a, a preliminariile Campionatului European U21 din 2021, disputată luni pe stadionul Anghel Iordănescu...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X