București, 26 Octombrie 2019

Sepsi și FC Voluntari au terminat nedecis, în primul meci al returului Ligii 1

../Imagini-008-2019/Sepsi-Voluntari-0-0

Vineri la Sfântu Gheorghe, Sepsi și FC Voluntari, au dat startul returului de campionat al Ligii 1, partida încheind-use cu scorul de 0-0, ceea ce reprezintă al 10-lea egal, din 14 jocuri disputate pentru Sepsi.

Totuși, Sepsi a scăpat victoria printre degete, Gabriel Vașvari a executat slab un penalti în ultimul minut de joc, portarul Râmniceanu a ghicit colțul și a respins.

Pe finalul meciului, ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, după ce au primit cartonașul roșu, din partea arbitrului Horia Mladinovici. Astfel Ebralidze, de la FC Voluntari a fost trimis la cabine în minutul 77, iar Tincu, de la Sepsi, a fost eliminat în minutul 83.

În afara penalti-ului apărat, fostul portar al echipei Sepsi, Râmniceanu, a mai avut o intervenție de excepție în minutul 17, la reluarea cu capul a lui Dimitrov. FC Voluntari a avut și ea o mare ocazie de gol, prin Gorobsov, pe finalul primei reprize, atunci când a executat o lovitură liberă, iar mingea a șters vinclul porții lui Niczuly.

După meci, antrenorul echipei Sepsi, Csaba Laszlo, a declarat la postul de televiziune Digi, următoarele: „Am tratat meciul mult prea ușor, iar Voluntariul a vrut să ia un punct și l-a luat. Acesta este al 2-lea meci când ratăm penalti-uri și pierdem două puncte. Pot să spun că pot fi supărat despre joc, numai că trebuie să muncim mai mult. Trebuie să ai mai multă creativitate, iar aceasta, de la mijlocul terenului nu a venit. Nu este ușor să joci împotriva unei echipe care așteaptă numai contraatacul. Nu pot să spun nimic despre ratarea lui Vașvari și el este om, el a vrut să marcheze golul, asta s-a întâmplat și nu putem face nimic. Mai avem de disputat 12 meciuri, fiecare este foarte greu. Dacă vrei să joci în play-off, atunci trebuie să faci mai mult.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Alexandru-Mitrita

 

Citește și: Alexandru Mitriță: „Îmi doresc să am câți mai mulți băieți și să-i dau la fotbal”

Aflat în cantonamentul Echipei Naționale pentru partidele cu Insulele Feroe și Norvegia, din 12 Octombrie și respectiv 15 Octombrie...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X