../Imagini-05-2020/Atalanta-Brescia-6-2.jpg

Serie A | Victorie pentru Atalanta, la un scor de tenis, cu Brescia

București, 15 Iulie 2020

În uvertura etapei a 33-a, din Serie A, Atalanta a întâlnit marți formația Brescia, pe stadionul Atleti Azzurri din Bergamo, de care a dispus la un scor de tenis, 6-2 și o propulsează cel puțin provizoriu, pe locul secund al clasamentului.

Pentru Atalanta, au marcat Mario Pasalic, minutele 2, 55 și 58, Marten de Roon, minutul 25, Rusian Malinovsky, minutul 28 și Duvan Zapata, minutul 30, respectiv, Ernesto Torregrossa, minutul 8 și Nikolas Spalek, minutul 83, pentru Brescia.

Cu 21 puncte, din 33 jocuri, Brescia are șanse minime de a se mai salva de la retrogradare, ocupând locul 19, în timp ce Atalanta, cu 70 puncte, ocupă locul 2 și speră să-și mențină poziția actuală din clasament, în vederea abordării viitoarei ediții a Champions League cu o participare direct în grupe. Până atunci, pe data de 12 August, în actuala ediție a Champions League, faza sferturilor de finală, Atalanta se va confrunta cu PSG, la Lisabona, locul unde se vor desfășura toate meciurile rămase, inclusiv finala UCL.

Declarația antrenorului echipei Atalanta, după victoria cu Brescia:

În legătură cu partida din sferturile UCL cu PSG și cu ce s-a întâmplat în partida cu Brescia, antrenorul Atalantei, Gian Piero Gasperini, a declarat conform Corriere dello Sport, următoarele: "Un episod incredibil. Paris Saint-Germain? Ne vom pregăti pentru cea mai bună evoluție și sunt sigur că nu se va încheia 0-0. În acest an ne-am autodepășit, am marcat multe goluri de calitate și cu jucători diferiți. Am marcat goluri, dar niciodată pentru a umili adversarii, este modul nostru de a juca. Este clar că începem sezonul și vom juca de pe poziții atât de înalte, dar este al patrulea an la rând în care suntem în vârful clasamentului, iar ​​meciurile din Europa League, cât și în Liga Campionilor, ne-au ajutat să creștem din punct de vedere tehnic, altfel nu marchezi atâtea goluri.”

Despre confruntarea cu PSG, Gian Piero Gasperini, a mai adăugat: „Acest tip de echipă, știe să abordeze meciurile importante. Mbappé-Neymar? Doi campioni, trebuie să îi studiez mai bine. Va trebui să fim foarte buni. A fost prea mult entuziasm când am căzut cu PSG, dar aceasta este o echipă grozavă. Să ai 5 schimbări și să poți folosi mai mulți jucători este un avantaj, asfel ca echipa să nu își piardă identitatea.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X