Stadionul din Târgu Jiu, nominalizat pentru premiul 'Stadium of the Year'-votul este deschis

București, 04 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Stadion-Tg-Jiu.jpg

Stadionul Municipal din Târgu Jiu este ales din partea României, la cea de-a zecea ediție a Stadium of the Year, care include stadioane inaugurate în 2019.

Niciun stadion din România nu a câștigat vreodată acest titlu. Stadionul Târgu Jiu a fost eliminat în mare măsură din Jury Award, dar poate câștiga încă Public Award, care este dat de utilizatorii de internet din întreaga lume.

Votul este în desfășurare, iar cei dispuși pot să sprijine stadionul Municipal Târgu Jiu, din partea României. Votul este gratuit și nu are aspect comercial, rămânnd deschis doar până pe 15 martie.

Votul se poate exprima pe site-ul organizatorului Stadiumdb.com și puteți accesa adresa: http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2019

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X