../Imagini-09-2020/Petrolul-Aerostar-1-4

Surpriză de proporții, nou promovata Aerostar, învinge Petrolul în deplasare, scor 4-1

București, 17 Noiembrie 2020

Partida din cadrul etapei a 12, din Liga a 2-a, dintre Petrolul și Aerostar Bacău, disputată luni la Mogoșoaia, s-a încheiat cu un rezultat surpriză, oaspeții au reușit victoria meritată cu scorul de 4-1.

Încă din minutul 39, Petrolul a evoluat cu un om în minus, după eliminarea lui Răuță, la faza în care Aerostar a beneficiat de un penalti, pentru henț în careu, urmat și de protestele lui Răuță. Pentru Petrolul a marcat Vajushi, din penalti, în minutul 85, în vreme ce pentru Aerostar, au marcat Popescu, minutul 31, Vraciu, minutul 40 (pen), Horia Ilie, minutul 60 și Zaharia, minutul 89.

Pentru Petrolul, a fost un meci în care nu prea le-a ieșit mai nimic, totul culminând cu ratarea unui penalti, în minutul 45, prin Tudor Saim, apoi în minutul 59, au avut și o bară, prin Botic. Ca totul să iasă și mai rău, am asistat în minutul 50 și la accidentarea destul de gravă a lui Robert Enache, care a călcat strâmb și ligamentele genunchiului i-au cedat.

Declarația antrenorului echipei Petrolul, Viorel Moldovan, după eșecul cu Aerostar Bacău:

Tehnicianul echipei Petrolul, Viorel Moldovan, a declarat după înfrângerea suferită cu Aerostar, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o seară ghinionistă, nefavorabilă nouă, din toate punctele de vedere. Am început meciul foarte bine, am avut 30 de minute extraordinare, am pus presiune pe poarta adversarului, ne-am creat ocazii, n-am reușit să fructificăm. La prima acțiune a adversarului, care a trecut centrul terenului, după o greșeală a noastră la mijlocul terenului, am oferit acea fază fixă, în care ei au reușit să înscrie. Un pic ne-am destabilizat, dar totuși am avut intenția să mergem peste adversar, să marcăm și noi, dar nu am reușit. A venit acea acțiune a celor de la Aerostar, cu acel penalti, plus eliminarea fundașului nostru central și era clar că va fi foarte complicat. Și așa, am obținut penalti, noi nu am marcat, să facem 2-1 și să intrăm cu acel rezultat la pauză.”

„După pauză și schimbările pe care le-am efectuat, au fost cu tentă ofensivă, pentru că nu mai aveam ce să pierdem. Am avut la 2-0, acea bară, dar avem și ghinion! Noi nu dăm gol și imediat, adversarul face 3-0. De fiecare dată, când trebuie să câștigăm și să urcăm în clasament, nu reușim să facem acest lucru. A fost o seară tristă, dar ce putem face în momentul de față”, a spus în încheiere Viorel Moldovan.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X