../Imagini-07-2020/meci-fotbal

Tot ce trebuie să știi despre Premier League 2020/21

București, 08 Septembrie 2020

Premier League este unul dintre cele mai importante campionate de fotbal. În cadrul acestei competiții se dispută meciuri între cele mai bune 20 de cluburi. Câștigătoarea are onoarea de a primi titlul de campioana Angliei. Având în vedere că la nivel global fotbalul este unul dintre cele mai apreciate sporturi, suporteri din toată lumea urmăresc fiecare meci cu sufletul la gură. Peste 1 miliard de persoane din 188 de țări vor urmări sezonul de anul acesta. Regulile sunt simple. Pentru fiecare câștig, echipa primește câte trei puncte. În cazul egalității, aceștia vor primi câte un punct și nu vor primi niciun punct dacă pierd. La final, echipa care adună cele mai multe puncte are ocazia să își revendice titlul. Printre campionii Premier League se numără Manchester United, Chelsea sau Liverpool. Totuși, pentru a afla câștigătorii de anul acesta, vom face o trecere în revistă a celor mai importante date și informații relevante în rândurile de mai jos.

Când începe sezonul Premier League 2020/21?

Anul acesta, sezonul Premier League va începe pe 12 septembrie. Cu toate că inițial Asociația de Fotbal era în favoarea începerii în august, data a suferit mici modificări. Cluburile participante la eveniment au preferat începerea în luna septembrie din pricina faptului că jucătorii lor au trecut printr-o perioadă solicitantă în sezonul anterior.

Au fost stabilite chiar și datele exacte ale fiecărui meci, ceea ce înseamnă că fiecare echipă are ocazia să își pună la cale strategii și să se antreneze. Cluburile Manchester United, Manchester City și Wolves au primit câteva zile libere în plus deoarece au ajuns în optimile competiției Europene.

Ce echipe vor participa?

În acest an vor participa 20 de cluburi, fiind trei cluburi noi și alte trei care au fost subdivizate. Bournemouth, Norwich City și Watford au pierdut șansa de a face parte dintre primele trei cele mai importante echipe. Totodată, în locul lor vor juca trei echipe din Championship.

Ca suporter adevărat, trebuie să fii la curent cu tot ce fac jucătorii sau echipele tale preferate. Din fericire, în zilele noastre există multe informații utile pe internet. Fie că vrei să vezi ultimele rezultate ale unui meci, să pui pariuri sau chiar să joci poker online, poți face aceste lucruri direct de pe telefonul mobil. Nu este greu de înțeles de ce există atât de mulți suporteri în lume. Atunci când sunt online se simt conectați, la fel ca o armată.

Date ale derbyurilor

../Imagini-07-2020/Arsenal-stadium

Pentru a-și apăra titlul, Liverpool va avea parte de acțiune. Astfel, după un meci de deschidere contra echipei Leeds, ei vor trebui să îi înfrunte pe cei de la Chelsea, Arsenal și Aston Villa printre altele. Rămâne de văzut cât de bine pregătiți vor fi jucătorii de la Liverpool. Prima confruntare va avea loc pe data de 7 noiembrie împotriva celor din Manchester City.

Jucătorii de la Arsenal și deținătorii Cupei vor avea parte de un început de sezon la fel de solicitant. În urma unui meci în Fulham chiar în săptămâna deschiderii, vor juca împotriva unor echipe de top printre care Liverpool, Manchester City, Manchester United sau Leeds.

Cu toate că în weekendul de deschidere Man City și Manchester United vor sta pe tușă, meciurile lor sunt deja programate de 12 decembrie și 6 martie.

Care este experiența suporterilor?

La un astfel de eveniment există foarte mulți susținători. În timp ce o mare parte dintre aceștia se mulțumesc să vizioneze meciurile din fața televizorului, fie de acasă, fie din oraș, unii vor să trăiască experiența pe propria piele. Siguranța suporterilor este cea mai importantă, motiv pentru care o mare parte dintre meciuri se vor juca „cu ușile închise”, cel puțin până în octombrie.

În ciuda acestui lucru, vestea bună este că meciurile Premier League pot fi urmărite în timp real, de oriunde în lume, iar scorurile live sunt disponibile oricui, în orice moment. Dispozitivele inteligente și o conexiune la internet ne oferă posibilitatea de a viziona sau interacționa odată cu alți suporteri și urmări cele mai importante știri legate de acest subiect. Deși experiența suporterilor dar și a jucătorilor s-a schimbat de-a lungul anului fiecare meci este urmărit cu la fel de mult interes.

Sezon nou, minge nouă!

Nike este furnizorul principal de mingi al Premier League încă din sezonul 2000/01. Varianta mingii Nike Flight oferă performanță de excepție și inovează jocul pe teren. Conceptul inovator și grafica de ultimă generație se bazează pe tehnologia Aerosculpt. Execuția are la bază un principiu care susține precizia și oferă jucătorilor confort în timpul jocului. Reflexia roșie completează foarte bine restul elementelor de design și oferă o tușă de clasic.

În plus, echipamentele sportive au fost și ele lansate în urmă cu ceva timp. Începând de la designul retro până la elemente grafice îndrăznețe, echipamentele le vor oferi siguranță și încredere jucătorilor în momentul în care sunt pe teren. Clubul Arsenal va purta un echipament de un roșu închis cu model similar gresiei din fosta „locuință” Highbury.

Aston Vila păstrează combinația clasică de albastru cu roșu aprins și dungi închise la culoare. Echipamentul va fi completat de șosetele albastre și de pantalonii albi.

Nu există îndoială asupra faptului că suporterii din toată lumea așteaptă cu nerăbdare începerea noului sezon Premier League. Aceștia vor urmări cu mare interes fiecare meci, până la finalul sezonului, pe data de 23 mai a anului viitor. Indiferent care este echipa ta preferată, cu siguranță meciurile vor fi pline de adrenalină și te vor face să trăiești fiecare meci la intensitate maximă. Pe scurt, acestea sunt câteva dintre cele mai importante informații pe care oricine trebuie să le știe înainte de acest eveniment. Nu se știe cine va duce titlul acasă, dar cu siguranță cei mai valoroși jucători sunt nerăbdători să revendice premiul.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X