București, 10 Aprilie 2019

Tottenham a obținut victorie la limită cu Man City, în prima manșă a sferturilor Champions League

../Imagini-003-2019/Tottenham-v-Man-City

Echipele de pe locurile 2 și 4 din Premier League, Manchester City și respectiv, Tottenham, s-au confruntat marți, în prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League, pe noua arenă Tottenham Hotspur Stadium, în prezența a 60 mii de spectatori, victoria revenind echipei gazde, Tottenham, scor 1-0, prin reușita din minutul 78, a atacantului Heung-Min Son, de origine din Coreea de Sud, în vârstă de 26 ani.

În minutul 13, atacantul argentinian al echipei Man City, Sergio Aguero, a ratat un penalty. Portarul de origine franceză Hugo Lloris, al echipei Tottenham, a ghicit colțul, evitând primirea unui gol.

Returul acestei duble manșe va fi miercurea viitoare la Manchester, pe City of Manchester Stadium, iar în cazul unei remize, echipa londoneză se va califica în semifinale. Echipei Man City, îi va trebui pentru calificare o victorie la două goluri diferență.

Antrenorul echipei Tottenham, Mauricio Pochettino, a declarat după victoria la limită cu Man City, conform site-ului oficial al clubului Tottenham, următoarele: „Este doar prima manșă, sunt fericit și mulțumit de victorie. Am avut o bună abordare a jocului încă de la început, am fost agresivi și inteligenți, după modul în care am jucat. În fotbal, dacă ai credință și muncești din greu, totul este posibil. Acum trebuie să recuperăm jucătorii, pentru meciul împotriva lui Huddersfield, de sâmbătă din Premier League de acasă. Acesta este un joc important pentru cele trei puncte. Va fi greu și avem nevoie de aceeași motivație și de a juca în același fel.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Suedia-Romania-2-1

 

Citește și: Naționala României pierde partida cu Suedia, scor 2-1, în startul preliminariilor pentru EURO 2020

Sâmbătă, pe stadionul Friends Arena din Stockholm, echipa României a debutat cu stângul în noua campanie de calificare, pentru turneul final al Campionatului European,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X