București, 18 Aprilie 2019

Tottenham se califică în semifinalele Champions League, după ce trece de Man City, scor general 4-4

../Imagini-003-2019/Man_City-Tottenham-4-3

Miercuri, pe stadionul Etihad din Manchester, în prezența a peste 53 mii de spectatori, a avut loc partida din returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League dintre Man City și Tottenham, încheiată cu scorul de 4-3 în favoarea gazdelor, scor insuficient pentru calificare, întrucât în prima manșă, Spurs a câștgat cu scorul de 1-0.

Balanța calificării între cele două echipe a alternat de-o parte sau de cealaltă parte, datorită evoluției scorului. Cele 7 goluri, au fost marcate de Raheem Sterling, în minutele 4 și 21, Bernando Silva, minutul 11 și Sergio Agüero, minutul 59, pentru Man City, respectiv, Heung-Min Son, în minutele 7 și 10, Fernando Llorente, minutul 73, pentru Tottenham. În minutul 90+3, Man City reușise să marcheze prin Sergio Aguero, însă după consultarea VAR, golul a fost anulat, pe motiv de ofsaid.

Arbitrul Cuneyt Cakir, a mai luat o hotărâre importantă după consultarea VAR și în minutul 73, după golul lui Fernando Llorente, pentru un posibil henț, golul fiind validat în cele din urmă.

Managerul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat după ratarea calificării în semifinale, conform BBC Sport, următoarele: "Rezultatul este crud și trebuie să-l acceptăm. Sunt mândru de jucători, cât și de fani, dar fotbalul este imprevizibil. Din păcate, a fost unul rău pentru noi, felicitări pentru Tottenham și noroc în semifinale. Eu susțin VAR, dar poate dintr-un unghi, la golul lui Fernando Llorente a fost henț, poate din punctul de vedere al arbitrului nu a fost.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/CFR-Astra-gol-Bordeianu

 

Citește și: Victorie la limită a CFR-ului, în partida cu Astra, la primul meci pe bancă a lui Dan Petrescu, după revenire

Sâmbătă, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj a câștigat partida cu Astra Giurgiu, scor 1-0, urmare a reușitei lui Bordeianu,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X