../Imagini-06-2020/Iasi-Voluntari-2-1.jpg

Trei puncte extrem de importante, obținute de Poli Iași în partida cu FC Voluntari

București, 31 Iulie 2020

Politehnica Iași și FC Voluntari, s-au confruntat joi într-o partidă a etapei a 12-a, din playout-ul Ligii 1, încheind-use cu victoria gazdelor, scor 2-1. Partida s-a disputat cu reprize puternice de ploaie, fiind de bun augur pentru jucătorii ambelor formații, ținând cont de canicula care s-a abătut asupra României.

Echipa lui Mihai Teja, a deschis scorul prin Mihai Căpățână, în minutul 31, după care, gazdele au egalat cu un gol norocos în minutul 42, dintr-o centrare ușor deviată a lui Cabral, la care a contribuit și portarul Cojocaru, care a alunecat pe linia porții. Golul victoriei echipei lui Mircea Rednic, a fost înscris de Omoh, în minutul 74. Țâră a avut ocazia să marcheze și totodată să egaleze, în minutul 87, însă portarul Axinte și-a salvat echipa.

Cele trei puncte mari obținute de Politehnica Iași, le dau încredere jucătorilor, pentru ultimele două partide rămase de disputat, cea mai importantă fiind programată duminică, tot la Iași, cu o contracandidată la retrogradare, Chindia Târgoviște.

Declarația lui Mircea Rednic, după victoria cu FC Voluntari:

Tehnicianul echipei Politehnica Iași, Mircea Rednic, a declarat după victoria cu Voluntari, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Furtuna ne-a purtat noroc în această seară. Eu zic că este o victorie muncită și meritată. În afara golurilor marcate, am mai avut alte câteva ocazii de a marca și cred că a fost cel mai bun joc al nostru de acasă. Pot să spun că, datorită portarului, am câștigat acest meci. Acum urmează meciul de duminică cu Chindia și trebuie neapărat să-l câștigăm și să încercăm să ne îndeplinim obiectivul. După acest rezultat, este o atmosferă mai bună la echipă, dar mai avem încă de muncă și trebuie să rămânem concentrați, iar jocul va fi la victorie pentru fiecare echipă. Nu se va lua în calcul meciul egal.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X