București, 05 Decembrie 2018

Țucudean, după victoria cu Dinamo: „Vreau să dau mai multe goluri, față de anul trecut”

Tucudean-dec-2018

Într-o partidă a etapei a 18-a din Liga 1, disputată marți pe stadionul Dinamo, CFR Cluj a câștigat cu scorul de 3-0, împotriva unei echipe Dinamo, care nu se regăsește, ultima victorie fiind în urmă cu o lună, împotriva celor din comuna Voluntari.  

Cu numai 18 puncte acumulate, Dinamo ocupă provizoriu locul 11 din clasament, fiind la un singur punct de locul retrogradabil direct și în cazul unor victorii pe parcursul acestei etape, ale echipelor de pe locurile 12 și 13, Dunărea Călărași și respectiv Concordia, Dinamo va mai cădea o poziție sau două în clasament.

CFR Cluj a jucat pragmatic, având avantajul unor jucători disciplinați tactic și valoroși, reușind să puncteze prin Păun, minutul 36, Culio, minutul 50 (pen) și George Țucudean, minutul 83. De altfel golul lui Țucudean a fost unul de generic, cu un șut cu exteriorul din 15 metri, mingea lovind mai întâi bara transversală.

După meci, atacantul echipei CFR Cluj și fost dinamovist, George Țucudean, golgheterul la zi al Ligii 1, cu 12 goluri, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Nu am prevăzut un număr de goluri până la sfâșitul campionatului, dar vreau să dau mai multe de câte am dat anul trecut. Nu a fost un meci ușor, toate meciurile sunt echilibrate, ne-am făcut jocul nostru. Am avut noroc la primul gol, dar eu zic că meritam victoria la diferența aceasta de pe tabelă. Când se vor încurca cei de la Steaua, atunci vom sta mai liniștiți. La faza acelui penalty, important este că l-am forțat, dacă nu forțezi, nu ai cum să primești. Meciul a fost dificil, ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Nu ne așteptam nici noi, nici Dinamo, la diferența aceasta mare de puncte dintre cele două echipe, la începutul campionatului, dar Dinamo trece printr-o perioadă mai puțin fericită, îmi pare rău, dar suntem la fotbal. Fiecare își dorește să câștige. Ei știu ce probleme au în club și cred că ușor, ușor le vor rezolva.”

„Deși am debutat ca fotbalist în Liga 1 la Dinamo, performanțele cele mai mari, le-am obținut în altă parte, dar și la Dinamo am câștigat Supercupa și Cupa, campionatul n-a fost să fie, asta este. Acum la Dinamo este valoare, trebuie să aibă puțină încredere în ei și cred că Rednic sau orice antrenor care va fi la Dinamo, același lucru le va spune. Trebuie să-și revină pentru că este păcat să se întâmple, ce s-a întâmplat cu Rapid, Doamne ferește, să cadă în altă Ligă, sau să aibe probleme”, a spus George Țucudean în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Cosmin-Contra-Podgorica

Citește și: Muntenegru-România│Cosmin Contra: Locul doi trebuie să ni-l asigurăm printr-o victorie

Cu o zi înaintea încheierii ultimei partide din Liga Națiunilor, dintre reprezentativele Muntenegrului și României, selecționerul Cosmin Contra...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X