U Cluj a câștigat partida cu Viitorul Pandurii, la reluarea campionatului din Liga a 2-a

București, 19 februarie 2021

../Imagini-02-2021/Viitorul_Pandurii-U_Cluj-1-2

Două din performerele săptămânii trecute în Cupa României, care au reușit să elimine echipe din Liga 1, s-au duelat vineri la Tg. Jiu, într-o partidă a etapei a 16-a, din Liga secundă. U Cluj a reușit victoria cu scorul de 2-1 și totodată să urce în clasament, nu mai puțin de 5 locuri și să ajungă pe ultimul loc de playoff, cel puțin provizoriu.

După acest eșec, formația Viitorul Pandurii, coboară un loc în clasament, ajungând pe poziția a 3-a, după ce, ASU Poli Timișoara, a reușit tot vineri să învingă pe propriul teren Gloria Buzău, scor 2-0.

Pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu, singurul gol a fost înscris în minutul 77, de mijlocașul Daniel Paraschiv, în vreme ce, pentru Universitatea Cluj, mijlocașul Sérgio Miguel Hora Ribeiro, a realizat dubla, în minutele 20 și 76 (pen).

În etapa următoare, U Cluj va întâlni acasă echipa CSM Slatina (locul 17), iar Viitorul Pandurii va avea un joc greu, în deplasare cu Farul Constanța (locul 12). Echipa Farul, antrenată de Ianis Zicu, așteaptă rezulatul de la masa verde cu U Cluj, partidă ce trebuia disputată în etapa a 11-a, atunci când clujenii, datorită infectării cu Covid 19, nu au fost programați și conform normelor FRF, rezultatul se va decide la Comisia de disciplină, cel mai probabil în favoarea constănțenilor sau jocul se va reprograma.

Declarația antrenorului Costel Enache (U Cluj), după victoria din deplasare cu Viitorul Pandurii

Antrenorul echipei U Cluj, Costel Enache, a declarat după victoria de vineri cu Viitorul Pandurii, conform site-ului oficial al clubului clujean, următoarele: „Aș fi copilăros dacă aș trage concluzii după două meciuri. Vorbim de fotbal și eu sunt primul susținător al faptului că fotbalul este un proces. După două jocuri, fie ele bune sau proaste, nu putem face o analiză. Eu vreau să văd în jocul și în comportamentul echipei mele acele principii pe care le discutăm și le antrenăm. Asta urmăresc, doar că lucrurile astea nu se întâmplă de pe o zi pe alta. Deocamdată, echipa arată că este dornică, că vrea, că e disciplinată, că e dispusă la luptă și la efort. Sunt aspecte ce trebuie îmbunătățite, dar se vede că jucătorii își doresc să facă lucruri bune, iar asta e foarte important. Pașii sunt mici și nu am făcut mare lucru până acum. Trebuie să confirmăm ce am făcut  printr-un joc consistent și prin rezultate bune. În momentul acesta mă simt optimist. După cum îi văd pe jucători, chiar sunt optimist.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X