București, 28 Octombrie 2019

U Craiova a obținut doar un singur punct cu Academica, scor 0-0, pe terenul din Clinceni

../Imagini-008-2019/Clinceni-Craiova-0-0

Duminică pe stadionul recent modernizat, care îndeplinește condițiile și normele LPF de desfășurare a unui meci de Liga 1, Academica a întâlnit Universitatea Craiova, partida încheind-use nedecis, scor 0-0.

Cea mai mare ocazie de gol a meciului, a fost în minutul 9 și aparține oaspeților, prin Mihai Bălașa. Mingea reluată cu capul de acesta nimerește bara transversală.

Meciul a fost unul cu un ritm bun, iar după cum s-a jucat, niciuna dintre echipe nu merita să piardă. Este de neînțeles, de ce antrenorul Universității, Victor Pițurcă, nu l-a folosit titular pe Mihăilă, trimițând-ul în teren deabia în minutul 65, iar din acel moment, a crescut viteza de joc a echipei și acțiunile de atac au devenit mult mai periculoase.

După acest rezultat, Academica ocupă în continuare locul 12 în clasament, cu 13 puncte, iar Universitatea Craiova, ocupă pe locul 3, cu 23 puncte. În etapa următoare, Craiova întâlnește acasă, Dinamo, în timp ce Academica va evolua în deplasare cu CFR Cluj.

Declarația antrenorului Universității, Victor Pițurcă, după egalul cu Academica

Tehnicianul Universității Craiova, Victor Pițurcă, a declarat după joc, la televiziunea Digi, următoarele: „Am avut în repriza secundă trei-patru ocazii foarte clare pe care le-am ratat, acesta a fost jocul din această după-amiază din Clinceni. Jucătorii echipei din Clinceni, profesioniști, care își câștigă existența din această meserie, au făcut tot ce a depins de ei să obțină un rezultat bun și au reușit prin muncă să obțină acest lucru.”

„Pe mine mă interesează faptul că, jucătorii mei au ratat prea mult din ocazii clare și sunt puțin îngrijorat în acest sens. În rest, echipa a jucat bine, însă nu a marcat gol. Lotul are valoare, însă orice echipă, oricât de mare este, trece prin anumite momente, nu putem spune delicate. Am identificat anumite slăbiciuni, acum am evaluat foarte bine lotul, știu despre ce este vorba și știu ce trebuie făcut în continuare și cum trebuie lucrat”, a spus în încheiere Victor Pițurcă. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Contra-si-Tatarusanu

 

Citește și: Conferința de presă a lui Cosmin Contra și Tătărușanu, înaintea partidei cu Insulele Feroe

Vineri, pe gazonul sintetic al stadionului Tórsvøllur, cu o zi înaintea partidei dintre selecționata României și cea a Insulelor Feroe, a avut loc...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X