../Imagini-05-2020/Elvir-Koljic.jpg

U Craiova câștigă restanța cu FC Botoșani și s-a apropiat la 4 puncte de CFR Cluj

București, 24 Iunie 2020

Trei puncte importante obținute de U Craiova, în partida restantă din cadrul etapei a 3-a, cu FC Botoșani, disputată marți pe Ion Oblemenco, face tot mai interesantă lupta pentru titlul de campioană. Față de FC Botoșani, care a avut o deplasare obositoare, U Craiova a beneficiat de o zi în plus de odihnă, ultimul meci disputat vineri, fiind tot acasă.

Golurile au fost marcate de Dan Nistor, minutul 31 și Elvir Koljic, minutul 72, pentru U Craiova, respectiv, Marko Duganzic, minutul 89, pentru FC Botoșani. La câteva minute de golul marcat de Nistor, U Craiova mai avut și o bară, prin Alexandru Cicâldău.

De acum încep adevăratele examene pentru craioveni, primul fiind cel din deplasare cu CFR Cluj, ce se va disputa duminică. În cazul unui eșec, echipa lui Bergodi, iese aproape definitiv din lupta pentru titlu. Prima șansă o au cei de la CFR Cluj, care au un nucleu de jucători mai experimentați și care joacă de mult timp împreună. Mai mult, fundașul central al echipei U Craiova, Acka, s-a accidentat în partida cu FC Botoșani și nu se știe dacă poate fi recuperat. Craiova contează pentru meciul cu CFR Cluj pe tripleta din atac: Cicâldău-Nistor-Koljic, care sunt în mare creșetere de formă.

Declarația lui Dan Nistor, după victoria cu FC Botoșani:

Mijlocașul echipei U Craiova, Dan Nistor, autorul primului gol, a declarat după joc pentru canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Eu cred că scorul din această seară este un pic mincinos, am avut foarte multe ocazii, în prima repriză am avut și o bară. Una peste alta, ne bucurăm că am obținut cele trei puncte și că ne aflăm la 4 puncte față de CFR Cluj. Mă bucur foarte mult de golul marcat, pentru că am împlinit 7 ani de la căsătorie și sunt foarte fericit. Vom vedea la ora meciului cu CFR Cluj ce se va întâmpla și cât de motivat voi fi, dar sper să jucăm la fel de bine și să venim de acolo cu punct sau puncte. Meciul va fi capital pentru noi, dacă câștigăm ne apropiem la un puct și lupta este deschisă, dacă nu, cred că în proporție de 90%, s-au cam terminat șansele pentru campionat.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X