../Imagini-05-2020/Craiova-Astra-2-1.jpg

U Craiova învinge Astra, scor 2-1, în primul meci oficial de după pandemie

București, 20 Iunie 2020

După o pauză de trei luni și jumătate, U Craiova a câștigat partida disputată vineri pe stadionul Ion Oblemenco, din cadrul etapei a 4-a din playoff, cu Astra Giurgiu, scor 2-1 și cu un joc mai puțin disputat, așteaptă pași greșiți ai echipei CFR Cluj, sperând, de ce nu, la câștigarea titlului.

În partida dintre U Craiova și Astra, s-a putut observa, în special la jucătorii craioveni lipsa omogenității în joc, au ratat incredibil din faze simple, datorită lipsei meciurilor oficiale în picioare și a antrenamentelor, putând fi puse pe seama pauzei enorm de lungi datorate pandemiei. În schimb, au beneficiat de un atacant de clasă, Elvir Koljic, care a realizat o dublă, în minutele 60 și 90. Până și-a reglat tirul, Koljic a avut două ocazii de gol și în prima repriză, mai întâi în minutul 9, când a trimis puțin pe lângă poartă, apoi în minutul 23, l-a pus la grea încercare pe portarul echipei Astra, Lazar, care a respins spectaculos.

De la U Craiova, în afara lui Koljic, mai putem remarca pe mijlocașul Alexandru Cicâldău și pe Ștefan Baiaram, de numai 17 ani, care au fost coautori la cele două goluri marcate. De partea cealaltă, Raoul Baicu, fost component al U Craiova, în vârstă de 20 ani, a fost autorul singurului gol al echipei Astra, iar meritul cel mai mare este că, a marcat la prima atingere a balonului, fiind introdus în teren în minutul 71, iar peste un minut avea să marcheze golul egalizator.

Declarația antrenorului echipei U Craiova, după victoria cu Astra:

După victoria cu Astra, tehnicianul echipei U Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „A fost un meci în care am suferit, dar eu zic că, echipa a arătat bine, mai ales că, în general am avut șase-șapte ocazii în careu foarte bune, din care am dat două goluri. Noi am fost la primul meci oficial după întrerupere și nu se poate compara un meci amical cu unul ca acesta. Asta s-a văzut în prima repriză. Fiecare meci va fi foarte greu în acest campionat. Este bine că presa nu vorbește de șansele Craiovei la titlu. Noi vom vedea ce putem face, dar nu este ușor, mai trebuie să lucrăm la faza defensivă. Am felicitat băieții după joc, având un antrenor nou și nu este ușor pentru toată lumea.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X