../Imagini-08-2020/Craiova-Iasi-1-0

U Craiova învinge Poli Iași, dar din nefericire, atacantul Koljic s-a accidentat grav

București, 03 Octombrie 2020

În uvertura etapei a 6-a din Liga 1, vineri pe Ion Oblemenco, Universitatea Craiova obține al 6-lea succes consecutiv, scor 1-0, cu Politehnica Iași, dar din păcate și-a pierdut cel mai bun atacant al său, Elvir Koljic, accidentat grav la gleznă, într-un duel cu Ovidiu Mihalache. Koljic va fi operat, având la prima vedere fractură de peroneu și va lipsi câteva luni bune.

După ce l-a accidentat pe Koljic, Ovidiu Mihalache a primit cartonașul galben, din partea centralului Ovidiu Hațegan, iar după câteva minute, când și-a dat seama de gravitatea accidentării lui Koljic, i-a anulat cartonașul galben și apoi i-a arătat cartonașul roșu direct.

Toți jucătorii de pe teren au fost afectați de accidentarea lui Koljic, apoi înlocuitorul acestuia, Cristi Bărbuț a reușit să marcheze singurul gol al meciului, în minutul 51, după o acțiune personală.

Cu 18 puncte acumulate, U Craiova este lider detașat, aflând-use la 7 puncte distanță de ocupanta locului 2, CFR Cluj, care are un joc mai puțin disputat. În schimb, Poli Iași, ocupă provizoriu locul 4 cu 9 puncte, putând să mai coboare câteva locuri după consumarea jocurilor etapei a 6-a.

Declarația lui Nicușor Bancu, fundaș U Craiova, după victoria cu Poli Iași:

Fundașul echipei U Craiova, Nicușor Bancu, a declarat după victoria cu Poli Iași, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Suntem foarte bucuroși, că am obținut din nou o victorie meritată, dar suntem foarte supărați de acea accidentare horror a lui Elvir Koljic. Parcă mă văd pe mine când am pățit aproape același lucru, dar sper să fie tare și îl așteptăm cât mai repede. Putem spune că ne-a marcat puțin accidentarea lui Koljic, pentru că ne gândeam cu toții la el. Chiar pot să spun că merităm să fim lideri, am jucat de la meci la meci, din ce în ce mai bine, chiar dacă au mai fost momente când am suferit. Se vede lipsa lui Koljic, când nu este în teren, pentru că este un atacant valoros și din păcate, accidentările l-au ținut pe loc, pentru ca să plece la o echipă mult mai bună din Europa.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X