București, 31 August 2019

U Craiova învinge în deplasare FC Voluntari și trece provizoriu pe locul secund al clasamentului

../Imagini-007-2019/Mihai-Roman

Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 8-a din Liga 1, disputată vineri, FC Voluntari a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-1 și propulsează pe olteni, cel puțin provizoriu, pe locul secund al clasamentului.

Meciul a fost urmărit din tribune, de viitorul antrenor al Universității, Victor Pițurcă, ce se va instala pe bancă, după întreruperea campionatului, cauzată de meciurile Echipei Naționale din prima parte a lunii septembrie.

Golurile au fost marcate de Ebralidze, în minutul 16, pentru FC Voluntari, respectiv Mihăilă, minutul 46 și Mihai Roman, minutul 87, pentru oaspeți. De precizat că în minutul 63, mijlocașul craiovenior, Alexandru Cicâldău, a ratat un penalty, atunci când scorul era 1-1 și faptul că, FC Voluntari a evoluat începând cu minutul 55, în 10 oameni, atacantul Țâră, fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

După eșecul cu U Craiova, tehnicianul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Aproape nimic nu a mers, cred eu că lucrurile s-au stricat la pauză, când a ieșit Ricardinho (accidentat) și a trebuit să fac o improvizație, cu Ion Gheorghe, care a mai jucat anul trecut, câteodată acolo. Din păcate, în primul minut din repriza secundă, la o nesincronizare, ne-au dat gol. După 10 minute, primim cartonaș roșu, a fost greu. Am rămas și în 10, dar am jucat, ne-am apărat. Nu pot să le reproșez nimic băieților, din păcate, pentru că am luat al doilea gol la sfârșitul meciului. Eu zic că un meci egal, 1-1 era mai bun pentru noi. Băieții au arătat atitudine și nu este ușor să joci împotriva Craiovei.”

După acest joc, cu 5 puncte acumulate, FC Voluntari ocupă provizoriu penultima poziție a clasamentului, iar în etapa următoare, are o deplasare grea, pe terenul echipei CFR Cluj.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Liverpool-Supercupa-Europei

 

Citește și: Liverpool învinge Chelsea, după prelungiri și penalty-uri de departajare și câștigă Super Cupa Europei

Miercuri pe stadionul Beşiktaş Park, din Istanbul, Liverpool, câștigătoarea Champions League și Chelsea, câștigătoarea Europa League, s-au confruntat pentru Super Cupa...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X