../Imagini-09-2020/Craiova-Chindia-0-1

U Craiova pierde acasă cu Chindia și poate pierde locul 1, dacă FCSB învinge Botoșaniul

București, 07 Noiembrie 2020

Elanul craiovenilor a fost frânt, după cea de-a doua înfrângere înregistrată în campionat. Vineri, pe propriul teren, U Craiova a fost învinsă cu scorul de 1-0, de Chindia Tîrgoviște, urmare a golului marcat dintr-un penalti discutabil, obținut de către Daniel Florea și transformat de Daniel Popa, în minutul 29.

Prima repriză a fost una de coșmar pentru Universitatea, oaspeții au fost mai proaspeți, au făcut un pressing necruțător. În afara golului care a făcut diferența pe tabelă, în prima parte a meciului mai putem consemna, două faze de gol, câte una de ambele părți. Mai întâi, în minutul 12, Neguț scapă singur cu portarul Pigliacelli și nu șutează pe poartă, alegând să paseze neisnspirat în lateral, apoi în minutul 27, Ofosu a trimis excelent din 15 metri, însă portarul Chindiei, Aioani s-a remarcat.

Prin schimbările efectuate de antrenorul Universității, Cristiano Bergodi la pauză, atunci când a fost schimbat tot atacul, ocaziile mari de gol au început să apară. Am remarcat jocul excelent al lui Mamut, care a trimis de două ori mingea în bare și l-a pus la grea încercare pe portarul Aioani, în urma unui șut din 15 metri.

În etapa următoare, Craiova va juca în deplasare cu FC Botoșani, în timp ce Chindia, va întâlni la Ploiești pe Sepsi. După acest rezultat, U Craiova rămâne în continuare, provizoriu pe locul 1, loc pe care-l va pierde, dacă FCSB învinge în această seară pe Arena Națională, formația FC Botoșani. În schimb, Chindia a urcat provizoriu pe locul 7, cu speranțe de a prinde un loc de play-off.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X