../Imagini-05-2020/Craiova-Targoviste-0-1.jpg

U Craiova pierde la limită amicalul cu Chindia Târgoviște, după amânarea forțată a partidei cu Botoșani

București, 13 Iunie 2020

Datorită amânării meciului programat din cadrul etapei a 3-a din playoff, dintre U Craiova și FC Botoșani, în urma îmbolnăvirii cu Covid al unui membru din delegația botoșenenilor, conducerea U Craiova, a planificat destul de repede partida amicală cu Chindia Târgoviște, deși dâmbovițenii trebuiau să dispute în aceiași zi un alt amical pe Ilie Oană cu Petrolul.

Astfel, la baza de pregătire a echipei Universitatea Craiova, a avut loc sâmbătă, partida amicală dintre U Craiova și Chindia Târgoviște, meci câștigat de târgovișteni cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de atacantul Berisha, minutul 10. Partida a fost condusă la centru de fostul arbitru divizionar Silviu Buzărnescu.

Reacții după amicalul dintre U Craiova v Chindia Târgoviște, scor 0-1:

După partidă, tehnicianul echipei U Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat la televiziunea Digi următoarele: „Nu sunt îngrijorat de rezultat, datorită faptului că la mai puțin de 24 de ori, față de startul partidei oficiale cu Botoșani, noi nu știam dacă se poate juca. Și jucătorii erau nervoși, pentru că eram pregătiți să jucăm meciul de campionat. Echipa a căzut un pic mental. Chiar dacă astăzi am pierdut, oricum am făcut anumite greșeli tehnice. Primul 11, ar fi fost altul dacă disputam meciul cu Botoșani. Covid-ul este o mare problemă pentru sănătate în acest campionat.”

Viorel Moldovan, antrenorul echipei Chindia Târgoviște, a declarat după victoria în amicalul cu U Craiova, următoarele: „Am mai câștigat noi astfel de amicale și în campionat nu reușeam să batem pe nimeni. A fost un antrenament reușit, ne-am deblocat și am găsit soluția să disputăm acest meci amical. Este acumulată o stare de oboseală, fiind vorba de un meci cu două reprize a câte 60 minute. Am avut o organizare defensivă destul de bună, cu problemele noastre în momentul recuperării mingiei și pe tranziția pozitivă. Sper să nu mai fie cazuri de infectări cu Covid. Noi, astăzi am primit rezultatele după al 4-lea test, au fost toate negative. Încercăm să fim riguroși și să respectăm tot ce ni se impune, pentru a nu avea probleme.”.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X