U Craiova profită de jocul rezultatelor și se apropie la 5 puncte de primul loc

București, 09 februarie 2021

../Imagini-02-2021/Botosani-CFR-2-1

Etapa a 22-a, a fost una favorabilă pentru U Craiova, în erarhia clasamentului Ligii 1. Primele două echipe, FCSB și CFR Cluj au pierdut, iar U Craiova a învins, astfel diferența între locul 3 ocupat de craioveni și primele două locuri, s-a micșorat, ajungând la 4 și respectiv 5 puncte.

În ultima partidă a etapei, FC Botoșani a învins CFR Cluj, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Enriko Papa, '31 și Mihai Roman, '37, pentru Botoșani, respectiv Gabriel Debeljuh, '2, pentru CFR Cluj. CFR Cluj și-a dorit mai mult de la acest joc, dar gazdele au avut din nou în portarul Hankic, un adevărat erou, care a făcut ca toate punctele să rămână la Botoșani, după intervențiile din minutele 81 și 90, la șuturile lui Păun și respectiv, Rondon.

Terenul de joc a fost pe unele locuri înghețat și în alte locuri desfundat, care nu a avantajat nicuna dintre formații. Mihai Roman a fost desemnat omul meciului, datorită golului victoriei marcat și a pasei de gol. După acest rezultat, FC Botoșani urcă o poziție în clasament, ajungând pe locul 5, la egalitate de puncte cu Academica, ambele echipe având șanse de a prinde locuri de playoff, distanțând-use la 5 puncte de ocupantele locurilor 7, 8 și 9, ocupate de Chindia, Gaz Metan și UTA, fiecare câte 28 puncte.

În etapa viitoare, CFR Cluj va evolua pe propriul teren cu FC Voluntari, iar FC Botoșani va evolua tot acasă cu Gaz Metan. Până atunci, joi, FC Botoșani va juca acasă cu U Craiova, în optimile Cupei României. CFR Cluj a fost eliminată în sferturile Cupei de Poli Iași.

Declarația lui Ciprian Deac (CFR Cluj), după eșecul cu FC Botoșani

Atacantul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat după eșecul cu FC Botoșani, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „După un început foarte bun al nostru, ne-am retras foarte mult și ați văzut și dvs, că după două faze fixe, s-a decis meciul. Pentru noi, în trecut fazele fixe contau foarte mult, reușeam să câștigăm meciuri, acum am pierdut. Se pare că a doua oară am avut șansa să trecem pe primul loc și nu reușim. Este o seară tristă, nu avem ce face și de mâine trebuie să ne gândim la următorul meci. Este dureros, pentru că aici la Cluj, nu se acceptă înfrângerea. Terenul a fost greu, dar n-are rost să căutăm scuze și ei au jucat pe același teren. Să sperăm că până la sfârșit vom reuși să depășim FCSB, atunci contează, când se trage linia. Bordeianu revine la echipă, este un jucător foarte bun, el știe ce înseamnă Clujul și ne va ajuta foarte mult.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X