București, 04 Septembrie 2019

U Craiova și-a prezentat noul antrenor principal, Victor Pițurcă, care a efectuat și primul antrenament

../Imagini-007-2019/Victor-Piturca

Noul manager al Universității Craiova, Victor Pițurcă, a fost instalat oficial marți pe bancă, în cadrul unei conferințe de presă și totodată a fost planificat și primul antrenament cu public, pe stadionul Ion Oblemenco.

La data actuală, după opt etape de campionat, Vidtor Pițurcă preia Universitatea Craiova, de pe locul 3, cu 16 puncte, la două puncte în spatele echipei Gaz Metan, care ocupă primul loc și la un punct în spatele echipei de pe locul secund, CFR Cluj. Primul meci oficial pe banca Universității va avea loc acasă, pe data de 15 Septembrie, cu FCSB.

La primul antrenament cu public, lotul de jucători a efectuat câteva ture de gazon, sub privirile lui Victor Pițurcă și ale celor aproape o mie de fani, prezenți cu fulare, eșarfe, steaguri și fumigene.

Victor Pițurcă, a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „Revin pentru a treia oară la Universitatea Craiova, cu același gând, îl știți bine, îmi doresc foarte mult să câștig campionatul cu Universitatea și oamenii așteaptă acest lucru de la mine. Eu sper să reușesc, nu este un gând imposibil de realizat. În acest moment, Universitatea este un club foarte bine aranjat în fotbalul românesc, poate cel mai solid club, atât ca infrastructură, cât și financiar. Am gîndit foarte mult înainte de a face acest pas. Gândul meu acesta este, de a câștiga campionatul și de a accede în grupele Ligii Campionilor. Poate în primul an, nu este posibil, cu toate că eu cred în acest lucru, dar cred că în grupele Europa League, putem să venim.”

Întrebat de jurnaliștii prezenți, care este staff-ul, cu care va colabora, Victor Pițurcă a spus: „Staff-ul în acest moment este Cornel Papură, Rică Neaga, Tudor cu portarii. Rămâne același preparator fizic, am referințe bune despre el și cam acesta este staff-ul tehnic.”

Victor Pițurcă a răspuns cu privire la echipele care ar putea să lupte la titlu, cum ar fi FCSB, Dinamo, Viitorul, spunând: „Dinamo este un club mare, începe ușor-ușor să urce, FCSB-ul a câștigat un meci important acum cu Viitorul, ceea ce face să le dea aripi. CFR-ul, din punctul meu de vedere, rămâne cea mai bună echipă în momentul acesta din fotbalul românesc. Sper ca din momentul acesta, Universitatea Craiova să vină ușor-ușor și ea să devină cea mai bună echipă din fotbalul românesc.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Dan-Petrescu

 

Citește și: Cu o zi înaintea manșei tur cu Slavia Praga, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, însoțit de atacantul Ciprian Deac, au susținut luni conferința de presă, cu ocazia confruntării de marți, cu cehii de la Slavia...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X