../Imagini-08-2020/UTA-Clinceni-0-0

UTA Arad și Academica Clinceni, scor 0-0, în ultima partidă din etapa a 6-a

București, 06 Octombrie 2020

Cu o linie de clasament aproape identică, UTA Arad și Academica Clinceni, s-au confruntat luni, pe noul stadion al formației arădene, partida terminând-use nedecis, scor 0-0, fără un fotbal spectaculos, ambele echipe păreau că au fost mulțumite la finalul jocului cu scorul de egalitate.

Singura ocazie de gol mai clară a meciului, a aparținut echipei UTA, prin Ioan Hora, în minutul 59, atunci când a trimis din mijlocul careului, iar portarul oaspeților, Vâlceanu s-a făcut remarcat. Academica a avut și ea o semiocazie prin Lucian Dumitru, în minutul 30, când a trimis din 18 metri, peste poartă.

În clasamentul Ligii 1, ambele echipe au câte 7 puncte, clasând-use pe locurile 10 (Academica) și 12 (UTA), despărțite de golaveraj. În rtapa a 7-a, UTA va juca în deplasare cu Hermannstadt, în vreme ce, Academica are meci greu acasă, cu FCSB, partida urmând să se dispute la Călărași.

Declarația lui Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica, după egalul cu UTA:

Antrenorul echipei Academica, Ilie Poenaru, a declarat după egalul obținut cu UTA, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt foarte agitat, pentru că sunt pretențios și am pretenții de la jucătorii mei. Încă se vede lipsa de omogenitate, dar să sperăm că, în perioada aceasta care ne-a rămas, cu întreruperea campionatului, să reușim să ne omogenizăm, pentru că nu suntem 100%, dar încercăm mult mai mult. Sunt jucători care au venit acum 7 zile, 10 zile, deci nu poți să faci o echipă să joace atât de bine și atât de repede. Mă bucur că am avut atitudine, mă bucur că ne-am dorit foarte mult. Eu cred că a doua repriză, în mare parte am dominat-o, chiar dacă în prima parte, am stat foarte mult în defensivă. Finalizarea ne-a lipsit din păcate, dar o să rezolvăm și problema finalizării. Va mai veni încă un atacant și sperăm să fie bine. În meciul următor cu FCSB, vreau să joc, nu vreau să mă apăr, să alerg după ei. Trebuie să fim dezinvolți, asta le-am cerut, să ieșim la joc, să avem încredere.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X