../Imagini-05-2020/UTA-Petrolul-1-1.jpg

UTA și Petrolul au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida restantă din prima etapă

București, 16 Iulie 2020

Pe stadionul Motorul din Arad, miercuri s-a disputat partida restantă din etapa 1, a playoff-ului de promovare în Liga 1, dintre UTA și Petrolul, terminată cu scorul de 1-1. Ambele formații veneau după rezultate neconcludente înregistrate în partidele disputate acasă, UTA pierduse cu Turris, pe același stadion, iar Petrolul, pe Ilie Oană, cu doi jucători în plus și trei penalty-uri ratate, nu reușea decât un egal cu Rapid.

Petrolul a reușit să deschidă scorul prin Gabriel Deac, în minutul 23, fiind apoi egalată de UTA, după penalti-ul transformat de Romario Moise, în minutul 49.

După acest rezultat, UTA este în continuare pe primul loc al clasamentului, cu 26 puncte, urmată de Turris, cu 24 puncte. Petrolul se află pe locul 3, la egalitate cu CS Mioveni și Rapid, toate cu câte 21 puncte, în timp ce FC Argeș este pe ultima poziție, cu 20 puncte.

Declarația mijlocașului echipei Petrolul, Gabriel Deac, după egalul cu UTA:

Mijlocașul echipei Petrolul și autorul golului, Gabriel Deac, a declarat după meci la canalul TV Digi Sport, următoarele: „După părerea mea este bun și un punct, având în vedere în ce condiții am jucat, suntem 12 jucători care a trebuit să facem 2 meciuri în 3-4 zile. Mă bucur că am înscris, îmi pare rău că s-a întâmplat la acea fază și s-a făcut penalty, dar trebuie să învățăm din greșeli și mergem la meciul cu Turris ca să câștigăm. Nu vreau să știi ce a fost în sufletul nostru după jocul cu Rapid, cu trei penalty-uri ratate. Cred că aproape toată lumea ne-a criticat și suporteri și adversari, dar așa este în fotbal, trebuie să trecem mai departe. Am arătat că avem caracter, pentru că nu ne dădea nimeni nicio șansă, nici cu Rapidul și nici cu UTA. Eu sper că ușor-ușor, o să aducem și victorii, pentru că suntem la mâna noastră, dacă câștigăm în etapa următoare, putem trece pe locul 2. Meciul cu Turris este o adevărată finală pentru noi.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X