../Imagini-06-2020/De-Ligt.jpg

Udinese câștigă partida cu Juventus, scor 2-1, după un joc excelent

București, 24 Iulie 2020

Cele trei puncte puse în jocul disputat joi, pe Dacia Arena de la Udine, dintre Udinese și Juventus, din cadrul etapei a 35-a, din Serie A, au fost câștigate de echipa gazdă, iar pentru ultimele trei partide, echipa condusă de pe bancă de Luca Gotti, stă mai liniștită în lupta pentru evitarea retrogradării.

Pentru Udinese au marcat Ikja Nestorovski, minutul 52 și Seko Fofana, minutul 90+1, respectiv, Mathijs de Ligt, minutul 42, pentru Juventus. Lupta se duce în continuare pentru titlul de golgheter al Seriei A, între Cristiano Ronaldo și Ciro Immobile. În timp ce Immobile a marcat joi în partida cu Cagliari și are 31 de goluri, Cristiano rămâne cu 30 de goluri.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon din Serie A, între Udinese și ultima echipă posibil retrogradabilă, Lecce, este o diferență de 7 puncte. La partea superioară a clasamentului, Juventus a ratat șansa de a sărbători matematic câștigarea pentru a 9-a oară consecutiv a titlului de Campioană a Italiei. În acest moment are 80 puncte, cu 6 puncte mai mult față de Atalanta, situată pe locul secund.

Declarația lui Maurizio Sarri, după eșecul cu Udinese:

Antrenorul echipei Juventus, Maurizio Sarri, a declarat la finalul partidei cu Udinese, de pe Dacia Arena, conform site-ului oficial al clubului torinez, următoarele: „Am pierdut controlul jocului, chiar și după ce ne-au egalat, pentru că am vrut să câștigăm cu orice preț. În acest fel, am dus jocul la un nivel periculos și, după minutul 90, l-am și pierdut. În această perioadă suntem obosiți fizic și psihic și este o problemă comună tuturor. Din acest motiv, a fi agresiv este ceva mai obositor. Este dificil să menținem ritmul pe tot parcursul meciului și uneori mai și pierdem. În momentul de față nu mă gândesc la Liga Campionilor, în mintea mea există doar meciul cu Sampdoria de duminică și trebuie să fim „pe minge", iar apoi ne vom gândi la Cupă.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X