../Imagini-010-2020/Sumudica-Gaziantep

Ultimul meci al anului se încheie cu victorie pentru echipa Gaziantep și Marius Șumudică

București, 27 Decembrie 2020

Victorie mare obținută de echipa antrenată de Marius Șumudică, Gaziantep, scor 3-1, cu Alanyaspor, în partida disputată duminică, din cadrul etapei a 15-a, a Super Ligii din Turcia. Golurile au fost marcate de Dicko, '9, Muhammet Demir, '30 și Alexandru Maxim, '60, pentru Gaziantep, respectiv, Davidson '26, pentru Alanyaspor.

Cu această victorie, echipa Gaziantep, a acumulat 27 puncte și reprezintă al patrulea succes consecutiv, urcând astfel pe locul trei în clasamentul Super Liga. Campionatul din Turcia se reia în 2021, cu etapa a 16-a, pe data de 02 ianuarie. Gaziantep va juca în deplasare cu Erzurum, echipă ce se află pe locul 20, cu numai 12 puncte.

../Imagini-010-2020/Alexandru-Maxim

Marius Șumudică a folosit pentru partida cu Alanyaspor, următorii jucători: Günay Güvenç- Olkowski, Kana Bıyık, Djilobodji, Toşca, Güray Vural- Maxim ('74 Kozulj), Mirallas ('89 Furkan Soyalp), Vetrih ('80 Jefferson)- Dicko ('74 Kenan Özer) Muhammet Demir ('79 Andre).

Declarația antrenorului Marius Șumudică (Gaziantep), după victoria cu Alanyaspor:

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a declarat la conferința de presă de după victoria cu Alanyaspor, conform ziarului din Turcia, Fanatik, următoarele: „Am jucat foarte bine astăzi. Au existat două lucruri foarte importante în meci. Jucătorii mei au jucat cu inima și au câștigat meciul. În al doilea rând, au făcut tot ce mi-am dorit tactic. Pe tot parcursul meciului, am știut că adversarul vrea să aibe posesie. Așa că am lăsat adversarul să să aibă inițiativa și am încercat pe contraatac. Am obținut ceea ce ne doream de la aceste atacuri și am câștigat meciul. Acesta a fost ultimul joc din 2020. Așadar, dedicăm această victorie fanilor noștri și orașului. Sper că această serie va continua. Am avut multe oportunități. Adversarul a avut mai puține șanse decât noi. Suntem într-o perioadă bună. Am adunat puncte, am ajuns la 27 în 15 jocuri anul acesta, mult mai bine ca în sezonul trecut. Scopul nostru este să fim printre primii 10.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X