../Imagini-01-2021/Anthony-Lozano

Valencia termină la egalitate cu Cadiz, în ultima partidă a etapei a 17-a, din LaLiga

București, 05 Ianuarie 2021

Luni, pe stadionul Estadio de Mestalla din Valencia, în epilogul etapei a 17-a, Valencia și Cadiz, au terminat la egalitate, scor 1-1. Rezultatul de egalitate, nu iese din ritmul echipei Valencia, care nu a mai cunoscut gustul victoriei de două luni.

Totuși rezultatul de egalitate, este unul mulțumitor pentru ambele echipe, iar Valencia rămâne în zona fierbinte a clasamentului cu 16 puncte, ocupând locul 16, în timp ce Cadiz, cu 20 puncte se poziționează la mijlocul clasamentului, locul 10.

Cadiz a reușit să marcheze în minutul 58, prin atacantul Anthony Lozano, un gol frumos din foarfecă, apoi cei de la Valencia au reușit egalarea prin Maximiliano Gomez, în minutul 79, cu o reluare cu capul, în urma unui atac prelungit la poarta lui Ledesma, din pasa lui Jose Gaya.

În etapa următoare, Valencia va juca duminică în deplasare cu Valladolid, ambele echipe sunt avide de puncte, ținând cont de pozițiile din clasament, iar Cadiz va evolua tot duminică, acasă cu Alaves.

Declarația antrenorului Javi Gracia (Valencia), după egalul cu Cadiz:

Antrenorul echipei Valencia, Javi Gracia a declarat la conferința sa de presă de după meci, după egalul cu Cádiz, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Am încredere în atitudinea jucătorilor, în dorința lor de a performa, în îmbunătățirea muncii lor și în experiența pe care o câștigă. Ar trebui să facem mai mult, pentru a ne ajuta să obținem rezultate mai bune. Trebuie să fim consecvenți și exigenți și să acceptăm criticile pentru că le merităm, apoi trebuie să ne concentrăm asupra a ceea ce putem face. Trebuie să căutăm calea de a fi mai uniți și de a deveni mai puternici, pentru că nu vom avea prea mult ajutor. Situația actuală este că trebuie să ieșim din pozițiile de jos ale clasamentului. Când vom face acest lucru, ne va permite să vedem cât de departe poate merge această echipă.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X