București, 09 Septembrie 2019

Victorie chinuită a României în partida cu Malta, în lupta pentru calificare la EURO 2020

../Imagini-007-2019/George-Puscas-nr-9

Duminică, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, România a obținut trei puncte importante, în lupta pe care o duce pentru calificarea la EURO 2020. Practic se va bate pentru locul 2 cu Suedia și Norvegia. Rezultatul egal dintre Suedia și Norvegia din partida disputată duminică ne avantajează, dar cel mai important lucru este că în această toamnă, vom juca cu aceste echipe acasă.

Singurul gol al partidei, a fost marcat în minutul 47 de George Pușcaș, în urma unei centrări a lui Ianis Hagi. Trebuie precizat că României i-a fost anulat un gol perfect valabil, în minutul 11, pentru o poziție de ofsaid a lui Florin Andone.

Față de repriza secundă a meciului cu Spania, de pe Arena Națională, când jucătorii noștri au evoluat bine, în meciul cu Malta, au evoluat lamentabil, fără a-și crea ocazii de gol, fiind crispați. Nici rezervele introduse în teren de Cosmin Contra, nu au adus plusul necesar în joc. Stanciu a vrut să marcheze, a șutat de câteva ori în blocaj și cam atât.

Selecționerul României, Cosmin Contra, a declarat la conferința de presă după victoria cu Malta, următoarele: „În general sunt mulțumit, nu pot să fiu foarte mulțumit de jocul echipei. Trebuie să analizez meciul, acum la cald, nu este bine să vorbești și voi încerca să iau deciziile care trebuie luate. Astăzi echipa a fost un pic mai nervoasă ca de obicei și n-am avut limpezimea necesară, la ducerea la bun sfârșit a acțiunilor. Am avut 25-30 de minute foarte bune în prima repriză, am avut luciditate, am dat și un gol perfect valabil, am avut șuturi, centrări, o sumedenie de faze fixe. Am încercat să jucăm în terenul advers cât mai mult timp. În a doua repriză, ne-a lipsit luciditatea. După meciul cu Spania, am simțit că la echipă, s-a creat o tensiune și această tensiune s-a văzut în jocul băieților.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/CFR-Botosani-4-1

 

Citește și: Dan Petrescu nu a mai vrut să aibă emoții cu Botoșaniul și a folosit mai mulți titulari

Față de partida din etapa anterioară cu Sepsi, din deplasare, când Dan Petrescu a trimis în teren echipa a 2-a și a scos deabia un rezultat de egalitate...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X