Victorie dramatică în Super Liga din Turcia, Konyaspor învinge Fenerbahce, scor 1-0, în 9 jucători

București, 15 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Konyaspor-Fenerbahce-1-0.jpg

Sâmbătă, pe stadionul Buyuksehir Belediye, din Konya, într-o partidă a etapei a 26-a, din Super Liga Turciei, disputată fără spectatori, datorită răspândirii Covid-19, Konyaspor a învins Fenerbahce, cu scorul de 1-0, urmare a reușitei lui Riad Bajic, din minutul 41. Trebuie menționat faptul că, Fenerbahce nu reușește să mai învingă pe nimeni de 8 etape.

De la Konyaspor, au primit cartonașe roșii, apărătorul Nejc Skubic, minutul 67 și mijlocașul Omer Sahiner, minutul 76. După terminarea partidei, jucătorii lui Konyaspor, s-au bucurat enorm de mult, ca și când ar fi obținut un trofeu!

Cele trei puncte obținute de Konyaspor, terminând partida numai în 8 jucători de câmp, o situează cel puțin provizoriu, pe locul 14 în clasament, cu 26 puncte din 26 partide, la 1 punct peste ultimul loc retrogradabil direct. În schimb, Fenerbahce, ocupă locul 7, cu 40 puncte din 26 partide, la 12 puncte distanță de prima poziție ocupată de Trabzonspor, care are un joc mai puțin disputat.

Au evoluat următoarele formații:

Konyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Skubic, Selim Ay, Uğur Demirok, Guilherme, Jonsson, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Milosevic (Alper Uludağ, min. 81), Shengelia (Jevtovic, min. 87), Bajic (Ali Turan, min. 78).

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Jailson, Luiz Gustavo, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu (Mevlüt Erdinç, min. 64), Tolga Ciğerci (Ferdi Kadıoğlu, min. 83), Mehmet Ekici (Deniz Türüç, min. 46), Zajc, Rodrigues, Muric.

Declarația lui Ersun Yanal, antrenor Fenerbahce, după eșecul cu Konyaspor

Ersun Yanal, antrenor Fenerbahce, a declarat după meciul cu Konyaspor, conform site-ului oficial al clubului: „Mă apasă înfrângerea, pentru propriul nume, deoarece nu am putut reflecta spiritul Fenerbahçe în această seară. Este o situație foarte dificilă pentru mine. Este dificil să poți vorbi acum. Nu am putut implementa jocul pe care l-am dorit, nu funcționat în vreun fel. A fost un meci dificil. O felicit pe Konyaspor. Puterea noastră a fost atât de scăzută în plan psihologic, încât nu am putut avansa în niciun fel. Pe parcursul jocului au rămas 10 jucători, după care au rămas în 9, dar tot nu ne-a ajutat. Tehnic-tactic, am avut posesie bună, dar astăzi am văzut că asta nu înseamnă nimic. Nu am putut să facem un joc cel puțin mediu de calitate, nici să alergăm, nici să schimbăm rapid direcția mingii și să punem probleme adversarului. Când acestea s-au reunit, a apărut un astfel de rezultat. Există înfrângeri care se suprapun. Astăzi nu am câștigat pentru a opta oară. Când te uiți la istoria lui Fenerbahçe, este foarte contrar. Fenerbahçe este suficient de mare pentru a depăși acest lucru. Sper să ne întoarcem cât mai curând la vremurile noastre”.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X