../Imagini-08-2020/Turris-U_Cluj-1-4

Victorie importantă obținută de U Cluj, în deplasare cu Turris, scor 4-1

București, 13 Octombrie 2020

Luni, într-o partidă a etapai a 7-a, din Ligii a 2-a, U Cluj a câștigat în deplasarea de la Turnu Măgurele, cu Turis și cu cele trei puncte obținute, U Cluj urcă pe locul secund al clasamentului, la egalitate de puncte cu Metaloglobus și Rapid, toate cu câte 13 puncte, despărțite de golaveraj.

Golurile echipei U Cluj, au fost marcate de Nicolae Pârvulescu, minutul 25, Daniel Novac, minutele 40 și 88, Denis Mâneran, minutul 71. Pentru Turis, singurul gol a fost înscris de Alexandru Sălcianu, în minutul 56.

În echipa Șepcilor Roșii, și-a făcut apariția Gabriel Tamaș, revenit după o accidentare. Clujenii au meritat victoria, fructificând-uși aproape toate ocaziile de gol avute. Gazdele puteau beneficia de un penalti, la o fază grea pentru brigada de arbitri, atunci când portarul clujenilor Muțiu, este posibil să-l fi lovit pe Blănaru cu pumnul, atunci când a respins din săritură. Nu s-a acordat penalty și la faza următoare, clujenii au marcat pe contraatac, golul de 2-0.

Declarația lui Costel Enache, antrenorul echipei U Cluj, după victoria cu Turris:

După victoria cu Turris, antrenorul echipei U Cluj, Costel Enache, a declarat la canalul TV, Digi Sport, următoarele: „Sunt nemulțumiri și după acest rezultat, pentru că știm că nu putem să fim perfecți, jocul de fotbal este mereu într-un proces de corectare sau de dezvoltare. Pentru astăzi, aș scoate în evidență, lucrurile pozitive din jocul nostru. Am avut o organizare bună în defensivă și remarc implicarea jucătorilor, atitudinea lor, disponibilitatea la efort, la dueluri. Cred că acolo a fost punctul nostru forte. Ne-am creat multe ocazii, am și ratat din ele și acolo avem puțin de corectat lucrurile. Suntem pe locul 2, este o chestie de conjunctură, mai avem mult de muncă, echipele sunt echilibrate, așa că trebuie să fim foarte atenți.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X