București, 31 Martie 2019

Victorie la limită a CFR-ului, în partida cu Astra, la primul meci pe bancă a lui Dan Petrescu, după revenire

../Imagini-003-2019/CFR-Astra-gol-Bordeianu

Sâmbătă, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, CFR Cluj a câștigat partida cu Astra Giurgiu, scor 1-0, urmare a reușitei lui Bordeianu, din minutul 60. Victoria reprezintă și un pas cu dreptul a antrenorului Dan Petrescu, revenit pe banca clujenilor, după sezonul trecut, când a câștigat campionatul.

Cel mai bun jucător al clujenilor, a fost atacantul Bilel Omrani, care a alergat mult și cu folos, el fiind schimbat pe finalul partidei, întrucât își epuizase resursele fizice. La fel de bine a jucat și Moutinho, el a fost introdus în teren la pauză, înlocuind-ul pe Alex Ioniță.

Cei de la Astra, au avut două situații mai clare de gol, prin Valentin Gheorghe, în minutul 51, atunci când a șutat din 15 metri, pe lângă poartă și cea din minutul 79, atunci când din centrarea lui Radunovic, Arlauskis are o intervenție nesigură, iar mingea a fost respinsă de un coechipier.

Cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, CFR ocupă locul 1 în continuare, în clasamentul play-off, fiind la 7 puncte distanță de ocupanta locului secund, U Craiova, cu un meci mai puțin disputat.

Tehnicianul echipei Dan Petrescu, a declarat imediat după victoria cu Astra, la televiziunea Telekom, următoarele: „Sigur, a fost mai mare presiunea și stresul, decât la meciul cu Viitorul, când am câștigat campionatul, pentru că nimeni nu se aștepta ca CFR să mă aducă, după ce a câștigat 5 meciuri la rând, cu Alin Minteuan pe bancă. Știam că presiunea este toată la mine, dacă se întâmpla un egal sau o înfrângere, era clar că situația nu era bună deloc pentru mine, pentru că am venit într-un moment foarte bun. S-a simțit acest lucru și la băieți, le-am transmis înainte de meci că, a venit Dan Petrescu la CFR, dar eu nu joc fotbal și nu pot să-i ajut cu nimic, tot ei pot face diferența, cum au făcut-o de un an și jumătate. Din păcate, am început rău, Astra a stat mai bine în primele 20-30 de minute, în care am făcut o schimbare tactică, l-am trecut pe Ioniță al doilea vârf, am început să echilibrăm și să fim mai periculoși. În momentul când a intrat Moutinho, am jucat mult mai bine.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/meci-fcsb

 

Citește și: Fă cunoștință cu una dintre cele mai bune case de pariuri online din România în 2019

Fă cunoștință cu una dintre cele mai bune case de pariuri online din România în 2019: Betano. Cu siguranță ai auzit de ea, pentru că este sponsorul de titlu al Ligii I...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X