București, 11 Iunie 2019

Victorie lejeră a Echipei Naționale a României, scor 4-0, în deplasare cu Malta

../Imagini-005-2019/Chipciu-nr-7

Luni, într-o partidă din preliminariile EURO 2020, selecționata României a câștigat partida din deplasare cu Malta, din cadrul grupei F, a preliminariilor Campionatului European, UEFA EURO 2020, cu scorul de 4-0.

George Pușcaș a realizat o dublă, în minutele 7 și 29 iar Alexandru Chipciu, a stabilit scorul primei reprize, în urma golului realizat în minutul 34. Denis Man, introdus în teren din postura de jucător de rezervă, a marcat în prelungirile partidei, stabilind scorul final de 4-0.

După acest rezultat, România are 7 puncte, la egalitate cu Suedia și trece pe locul secund al grupei, după 4 etape. Urmează o toamnă fierbinte pentru selecționata României, cu 3 adevărate partide pe teren propriu, cu Spania, Norvegia și Suedia. Dacă selecționerul Cosmin Contra va avea inspirația să aleagă cei mai în formă jucători pentru aceste trei meciuri tari, vor veni și rezultatele mult așteptate.

Atacantul selecționatei României, George Pușcaș, autorul dublei din partida cu Malta, a declarat după meci la televiziunea Pro Tv, următoarele: „Mă simt foarte fericit, pentru mine orice gol la echipa națională este o mândrie, să joc aici, să reprezint țara și sunt fericit pentru această victorie. De acum, pot să mă gândesc la Campionatul European de tineret, U21, pentru că cele mai importante erau aceste două meciuri. Am trecut cu bine, am făcut 4 puncte importante și cred că trebuie să continuăm așa. La tineretul de la EURO, trebuie să mergem încrezători și că trebuie să ne comparăm cu echipele puternice cu care suntem în grupă.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Dunarea-Gaz-0-1

 

Citește și: Dunărea Călărași pierde cu Gaz Metan, iar meciul decisiv pentru retrogradare va fi cu Sibiul, în ultima etapă

Duminică la Călărași, în penultima etapă din play-off-ul Ligii 1, Dunărea a pierdut pe final, partida cu Gaz Metan, urmare a golului marcat de Yazalde...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X