Viitorul Pandurii Tg Jiu și Csikszereda au terminat nedecis, într-o partidă a etapei a 20-a

București, 23 Martie 2021

../Imagini-04-2021/Viitorul_Pandurii-Csikszereda-0-0

Scorul alb încheiat între Viitorul Pandurii Tg Jiu și Csikszereda, după partida din cadrul etapei a 20-a din Liga a 2-a, disputată luni la Tg. Jiu, nu clarifică foarte mult situația din zona echipelor ce vor activa în playoff și prelungește suspansul până în ultima etapă a sezonului regular. Dacă învingea echipa gazdă, era matematic calificată pentru playoff.

Echipa Csikszereda a jucat excelent și a marcat în minutul 81, iar centralul Horia Mladinovici, care acordase inițial repunerea mingiei de la centru, a anulat decizia, la semnalizarea întârziată a arbitrului asistent, Florin Păunescu.

Oaspeții puteau beneficia de un penalti, în minutul 90+3, însă decizia arbitrilor a fost una pe muchie de cuțit, dictând lovitură liberă de la 16 metri, deși dacă se acorda penalti, nu avea nimeni ce obiecta. În urma faultului în calitate de ultim apărător, fundașul Mihai Lixandru de la gazde a fost eliminat, primind cartonașul roșu.

Și cei de la Viitorul Pandurii au fost dezavantajați de arbitrul Horia Mladinovici, în minutul 57 le-a fost refuzată o lovitură de pedeapsă, atunci când atacantul Andrei Dragu a fost faultat în careu de fundașul David Bor. Horia Mladinovici a dictat simulare și cartonaș galben pentru Dragu.

Declarația antrenorului Valentin Suciu (Csikszereda), după egalul cu Viitorul Pandurii

Antrenorul echipei Csikszereda, Valentin Suciu, a declarat după egalul obținut la Tg. Jiu, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ce pot să spun, nu am cuvinte, băieții au muncit un an întreg. Astăzi a fost un meci frumos, un meci atractiv, cu faze de ambele părți. De arbitraj, n-am ce să spun, își iau baremul, merg acasă și noi mergem acasă cu coada între picioare. Știam că echipa gazdă este una de calitate, echipă care pasează foarte mult. Am încercat și noi să facem posesie în unele momente, astăzi atât am putut. Ei jucând acasă, își doreau și ei victoria. Sunt dezamăgit, dar mergem mai departe și ne jucăm șansa până la sfârșit.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X