5 motive pentru care să pariezi live mai des

București, 21 Ianuarie 2021

../Imagini-01-2021/pariat-live-mai-des

Dacă vrei să câștigi bani și te consideri un adevărat expert în sport, pariurile live ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine.

Motivele pentru care pariurile live au devenit atât de populare de-a lungul anilor sunt clare. Este o variantă distractivă și interactivă de petrecere a timpului liber, acum mai accesibilă ca oricând datorită abundenței platformelor de jocuri de noroc online. Este nevoie doar să cauți jocuri casino gratis și vei descoperi o colecție impresionantă de sporturi pe care poți paria live.

Vom discuta în acest articol 5 motive pentru care ar trebui să iei și tu în considerare pariurile live.

Distracție fără limite

Unii oameni pariază pe sport ca modalitate de a câștiga bani. Din acest motiv, acordă ore întregi pentru documentare și dezvoltare de strategii complexe, pe care cu siguranță majoritatea pariorilor de ocazie nu le-ar înțelege. Pe de altă parte, există o categorie foarte bine reprezentată, cea a pariorilor sportivi amatori. Acești obișnuiesc să parieze în special pentru distracție, dar cu siguranță nu sunt deranjați de eventualele câștiguri.

Dacă intri și tu în această ultimă categorie de pariori, e nevoie să știi că pariurile live duc divertismentul la un nou nivel. În cazul în care termenul nu îți este familiar, pariurile live sunt făcute în timpul meciului. Ceea ce se întâmplă pe teren dictează șansele și singurul lucru care este sigur este că lucrurile se pot schimba semnificativ.

Cei care sunt capabili să înțeleagă fluxul unui joc pot prezice mai bine rezultatul final al meciului.

Informația înseamnă șanse în plus

../Imagini-01-2021/sanse-in-plus

Înainte de a paria pe orice joc, e nevoie să faci o minimă muncă de cercetare și să colectezi date care să te ajute să iei o decizie. Pariurile live se diferențiază printr-o excepție notabilă: datele pe care le folosești pentru a paria provin din meciul pe care îl urmărești.

Poate fi greu să te uiți la două echipe în avans și să încerci să prezici cum se va desfășura un joc. Dacă ai avea luxul de a-i privi în acțiune, lucrurile ar putea deveni puțin mai clare. Cu pariurile live, acest lux este inerent.

Toate aceste lucruri nu înseamnă că doar pentru că ai văzut cum joacă echipele, vei putea cu ușurință să prezici rezultatul. Dacă ar fi atât de ușor, casele de pariuri nu ar oferi pariuri live.

Dacă te gândești să pariezi pe echipa care înscrie primul gol sau care pare că domină jocul, acordă totuși atenție cotelor. Casele de pariuri online știu care sunt slabiciunile pariorilor și pot întinde anumite capcane, ca de exemplu cotele nerealiste afișate pe site.

Pentru a rezuma, este important să nu ne uităm doar la cifre sau la tabloul de bord, ci să mergem mai în profunzime și să vedem unde are fiecare echipă un avantaj dezavantaj.

Câștigurile pot fi generoase

Una din regulile pariurilor sportive spune că ar trebui să riști mai puțin decât ai avea de câștigat. Un exemplu de pariu cu valoare redusă căruia oamenii îi cad victimă tot timpul este pariul pe favoritul liniei de bani. Pare un lucru sigur să pariezi pe o echipă care are mari șanse de câștig. Însă atunci când câștigul nu este consistent, ce sens are acel pariu?

Pariurile live oferă o valoare excelentă dacă acorzi atenție meciului și anticipezi mișcările jucătorilor înainte ca acestea să devină evidente sau să se întâmple.

Dacă urmărești jocul și reușești să faci aceste observații, ai putea obține rezultate uimitoare la pariurile live. Așadar, un secret al succesului este atenția acordată jocului, în combinație cu strategia de a ignora pe cât se poate cotele jocului.

Poți paria în timpul meciului

../Imagini-01-2021/pariat-in-timpul-meciului

Să presupunem că ai rezervat rezervat o sumă de bani pentru un meci anume. Ar putea fi meciul echipei tale preferate. În mod normal, ai plasa pariul înainte de începerea meciului. Dar cum ar fi dacă ți-ai împărți bugetul și ai plasat o parte din bani doar după începerea meciului? Ai avea la dispoziție mai multe informații, drept urmare șansele să nimerești rezultatul corect vor fi mult mai mari.

Deși poate părea ciudat la început, strategia de a paria în etape, în funcție de cum decurge meciul, ar putea să îți crească veniturile dar și să sporească entuziasmul cu care urmărești un meci.

Ai șanse să fii un parior sportiv mai bun

Atunci când pariezi pe un joc înainte ca acesta să înceapă, fie că îl urmărești sau nu, rezultatul pariului rămâne același. Dacă pariezi live însă, cu siguranță vei acorda o atenție sporită tuturor elementelor dintr-un meci, dar și modului în care acestea îți influențează pariul.

În timp, vei putea observa o serie de aspecte care țin atât de joc, dar și de modul în care funcționează casele de pariuri. Vei observa faptul că acestea din urmă își bazează strategia pe comportamentul impulsiv al oamenilor.

Când ajungi să faci mai puține greșeli la pariurile live, vei înțelege mult mai bine modul în care evoluează jocurile și vei putea utiliza aceste informații pentru a lua decizii cu privire la modul în care pariezi.

Concluzie

Pariurile live oferă adrenalină și oportunitatea de a-ți crește veniturile, la fel ca majoritatea tipurilor de pariuri. Dacă încă nu ți-ai încercat norocul cu pariurile live, cel mai simplu este să urmărești meciuri din sporturile preferate cât mai des posibil. Nu uita, important este să te distrezi, să te bucuri de sportul preferat și să pariezi cumpătat! Multă baftă!

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X