logo logo
Fotbal flash

7 goluri în prima semifinală a Champions League, dintre Man City și Real Madrid!

27 Aprilie 2022

 

Card image

4-3 a fost rezultatul final al partidei tur dintre Man City și Real Madrid, din cadrul Champions League, disputate marți la Manchester pe Etihad Stadium. Partida de un înalt nivel tehnic, a semănat ca o finală a categoriei grea la box, în care ambii pugiliști au și dat lovituri puternice, dar au și încasat.

Manchester City a meritat victoria, a fost echipa care a avut o posesie mai bună 59/41 și și-a creat mai multe ocazii de gol, 16/11. În jocul echipei Real Madrid, s-a observat mari breșe în apărare, iar pentru retur, antrenorul madrilenilor Carlo Ancelotti, trebuie să elimine aceste neajunsuri, pentru ca echipa sa, să nu fie eliminată. De acum se anunță un meci pe contre, iar britanicii vor încerca să pună probleme și să-și surprindă adversarul pe contraatac.

Returul acestei duble manșe va avea loc miercuri 04 mai la Madrid, pe Stadionul Santiago Bernabéu. Deși pornește cu un avataj minim de un gol, Man City se poate califica în finală, chiar dacă va reuși să scoată un egal în retur, dar se așteaptă un meci destul de interesant și un rezultat imprevizibil.

Golurile au fost marcate de Kevin De Bruyne, '2, Gabriel Jesus, '11; Phil Foden, '53 și Bernardo Silva, '74, pentru Manchester City, respectiv, Karim Benzema, '33 și '82 (pen), Vinicius Junior, '55, pentru Real Madrid. Prin dubla realizată, Benzema conduce în clasamentul golgheterilor Champions League, cu 14 reușite și va termina cel mai probabil pe primul loc, întrucât singurul jucător care ar mai putea să-l prindă din urmă ar fi Mohamed Salah (Liverpool), cu 8 goluri.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitrii din România, cu István Kovács la centru, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar prestația acestora a fost una excelentă, care s-a ridicat la nivelul partidei.

Reacții după partida Man City v Real Madrid

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat după jocul cu Man City, conform site-ului UEFA, următoarele: „Ca fan al fotbalului, a fost un meci fantastic. Ca manager al Madridului, trebuie să țin cont de faptul că, am primit două goluri foarte devreme. Sperăm să ajungem în finală. Acești jucători nu se răzgândesc atunci când lucrurile sunt dificile. Primele 20 de minute au fost foarte dificile, dar după aceea am reușit încet, încet - să revenim în joc și să ne păstrăm șansele de calificare deschise. Avem foarte multă încredere și suntem încântați pentru că pe Bernabéu, va fi magia Bernabéu-ului. Manchester City este o echipă care joacă fotbal foarte bine. Am concurat. Partea bună este că am marcat trei goluri; partea proasta e ca am cedat de patru ori."

Pep Guardiola, antrenor Man City, a declarat după victoria cu Real Madrid, conform aceleiași surset, următoarele: „A fost un meci fantastic din partea ambelor părți. Am făcut multe lucruri bune. Din păcate, am primit golurile și am fi putut marca mai mult. Am jucat un meci fantastic împotriva unei echipe incredibile. Au apăsat foarte bine și foarte puternic. Pentru noi, pentru Man City, suntem atât de mândri. Mergem la Madrid pentru a încerca să câștigăm meciul. Ambele echipe vor să atace, ambele echipe vor să joace. Fotbalul este un spectacol fantastic. Felicitări lui Carlo [Ancelotti] și echipei sale pentru că au jucători atât de buni.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Cu Benzema în mare dispoziție de joc, Real Madrid învinge în deplasare Chelsea, scor 3-1

 

Card image