logo logo
Fotbal flash

Adana Demirspor învinge CFR Cluj, scor general 3-2 și se califică în turul 3 al Conference League

04 august 2023

 

Card image

În partida retur a dublei manșe, dintre Adana Demirspor și CFR Cluj, disputată joi pe stadionul Yeni Adana, victoria a revenit formației gazde, cu scorul de 2-1 și totodată a obținut și calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Reamintim că în partida tur, disputată joia trecută la Cluj, scorul a fost 1-1.

Golurile au fost marcate de Babjide Akintola, minutul 43 și Cherif Ndiaye, minutul 90+4, pentru Adana Demirspor, respectiv, Vasile Mogoș, minutul 68, din penalti, pentru CFR Cluj.

În minutul 63, pentru faultul comis în careu de Andrew Gravillon, asupra lui Birligea și la care s-a acordat penalti pentru CFR Cluj, acesta a primit cartonașul roșu, fiind trimis la vestiare de arbitrul belgian Nathan Verboomen.

Chiar și în superioritate numerică, CFR Cluj nu a mai putut marca golul victoriei, care îi asigura calificarea, dar nu a mai apucat nici să ducă meciul în prelungiri, primind gol în timpul suplimentar al partidei. În turul 3, Adana se va confrunta cu formația croată NK Osijek, partida tur va fi tot la Adana, peste o săptămână.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, după eșecul cu Adana Demirspor

Antrenorul echipei CFR Cluj, italianul Andrea Mandorlini, a declarat în cadrul conferinței de presă de după meciul de la Adana, preluată pe canalul Youtube al clubului clujean, următoarele: „Părea un meci care mergea în direcția corectă, dar așa este fotbalul, trebuie să fii atent mereu. Două neatenții, una la mingea înaltă, pe finalul primei reprize, iar altă situație, pe o recuperare. Cred că am fost aproape să scoatem un rezultat mare.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

În meci amical, CSM Reșița- UTA Arad, scor 0-1

 

Card image