logo logo
Fotbal flash

Adi Mutu și-a pus amprenta pe jocul Rapidului, obținând 4 victorii consecutive în Superligă

04 septembrie 2022

 

Card image

Rapid a obținut ceea ce și-a propus în deplasarea de la periferia Bucureștiului cu FC Voluntari, obținând toate punctele puse în joc, partidă ce s-a disputat sâmbătă, contând pentru etapa a 9-a din Superligă. Scorul final de 1-0, o propulsează pe Rapid din nou pe prima poziție a clasamentului, cu 21 puncte.

În minutul 60, din centrarea lui Alex Ioniță, atacantul croat Marko Dugandzic, printr-o deviere de vârf autentic, a reușit singurul gol al partidei. După golul marcat, jucătorii echipei Rapid, au făcut ce știau cel mai bine și anume să conserve rezultatul. Autorul golului, Dugandzic, a fost declarat la finalul partidei omul meciului.

Pe toată durata partidei, Rapid a avut inițiativa, cu o posesie de 54/46 și un raport al șuturilor pe spațiul porții de 3/0. La FC Voluntari s-a făcut resimțită absența lui Gabi Tamaș, care nu mai evoluează în această ediție de campionat, știind-use aportul acestuia în ediția trecută de campionat, atunci când FC Voluntari a evoluat în play-off, terminând pe poziția a 4-a din clasament.

Alte mari ocazii mari de gol au aparținut tot jucătorilor lui Adi Mutu (un antrenor pe măsura valorii ca fost fotbalist, care și-a pus amprenta pe jocul Rapidului), au avut ca autori pe Alex Ioniță, minutul 36, când din poziție excelentă a trimis pe lângă poartă; Valentin Costache, minutul 48 și Dugandzic, minutul 71.

Cu 5 înfrângeri din 9 etape disputate, FC Voluntari are 8 puncte și se situează pe locul 12 în clasament. În etapa cu numărul 10, Rapid va evolua sâmbătă în deplasare cu FCU Craiova, partidă ce se va disputa probabil la TG. Jiu, iar FC Voluntari va juca pe Arena Națională, cu FCSB, partida fiind programată luni 12 septembrie.

Declarația fundașului echipei Rapid, Dragoș Grigore, după victoria cu FC Voluntari

Fundașul central la echipei Rapid, Dragoș Grigore, a declarat după victoria cu FC Voluntari, la canalul TV Orange Sport, următoarele: „Avem o serie bună, este al 4-lea meci pe care-l câștigăm la rând. Nu știu dacă este importantă poziția în clasament în momentul de față, suntem abia la jumătatea turului și de aceea, n-ar trebui să ne culcăm pe ureche, este încă devreme. Va trebui să rămânem concentrați și să muncim la fel de mult, cum am făcut-o până acum și probabil, fotbalul ne va răsplăti. A fost o victorie meritată, am dominat în această seară echipa Voluntariului, am fost net superiori și la ocaziile de gol. Ei n-au avut șut pe poartă, doar centrări. Mă bucur că cele trei puncte au mers în Giulești.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După un joc destul de slab, Rapid se întoarce de la Ploiești fără niciun punct

 

Card image