logo logo
Fotbal flash

Andrei Burcă, fundaș CFR, înaintea jocului cu Shakhtyor: Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv

04 august 2022

 

Card image

Cu o zi înainte de partida din deplasare cu Shakhtyor Soligorsk, echipa CFR Cluj a efectuat antrenamentul oficial, pe stadionul Yeni Sakarya Atatürk, din Sakarya, unde se va disputa prima manșă a jocului din cadrul turului 3 preliminar al UEFA Conference League, sub conducerea antrenorului Dan Petrescu.

Învingătoarea acestei duble manșe (returul pe 11 august), va întâlni în play-off învingătoarea partidei Maribor v HJK Helsinki. Partida tur din play-off va fi pe data de 18 august, pe terenul echipei Maribor sau HJK.

La fel ca și CFR Cluj, echipa din Belarus, Shakhtyor Soligorsk, a fost eliminată încă din primul tur al Champions League, de Maribor.

Partida va începe la orele 20:00, fără spectatori în tribune și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Grecia, având-ul la centru pe Ioannis Papadopoulos.

Declarația fundașului echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, înaintea jocului cu Shakhtyor Soligorsk

După efectuarea antrenamentului oficial, fundașul Andrei Burcă a acordat un interviu pentru CFR TV, chiar pe gazon, spunând: „A fost un antrenament bun și consider că suntem pregătiți pentru partida de mâine seară. Trebuie să fim precauți și concentrați, pentru că este o dublă manșă și mâine trebuie să facem o partidă bună și să scoatem un rezultat pozitiv. Am analizat adversarul împreună cu Mister și orice echipă care este Campioană în țara respectivă, sunt o echipă bună. Trebuie să ai o mentalitate bună și o formă bună timp de un sezon.”

„Mâine trebuie să intrăm concentrați și determinați pentru a scoate un rezultat bun și să avem o partidă echilibrată. Suntem obișnuiți cu această perioadă încărcată, dar trebuie să demonstrăm pe teren, pentru că, până acum nu am scos rezultatele pe care ni le-am dorit”, a spus în încheiere Andrei Burcă.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Chelsea este interesată de transferul mijlocașului Serge Gnabry, de la Bayern

 

Card image