logo logo
Fotbal flash

Andrei Ciobanu, la primul interviu, după ce a semnat cu noua sa echipă Rapid București

17 iunie 2022

 

Card image

După primele achiziții sigure ale Rapidului, Paul Iacob, Andrei Ciobanu și Valentin Costache, se mai așteaptă semnarea contractelor, posibil în cursul zilei de astăzi, a încă cel puțin a unui atacant, Dugandzic, sau a fundașului Florin Ștefan, ambii de la CFR Cluj.

În vârstă de 24 ani, mijlocașul Andrei Ciobanu, transferat de la Farul Constanța, este cotat pe piața transferurilor la 1,3 milioane de Euro, conform Transfermakt. Contractul semnat cu Rapid, se întinde pentru o perioadă de 2 ani.

Andrei Ciobanu, mijlocaș Rapid, interviu acordat pentru Rapid TV

În prima zi de la semnarea înțelegerii cu Rapid, Andrei Ciobanu a acordat un scurt interviu pentru Rapid TV, postat pe pagina oficială de Facebook a clubului, declarând următoarele: „Mă bucur foarte mult că sunt aici și că am ajuns la o echipă mare, precum Rapid. Am în vedere să îmi ating toate obiectivele personale, mai ales cu echipa, pentru că trebuie să facem suporterii fericiți, mai ales pentru că anul viitor, clubul va împlini 100 de ani.”

În continuare, Andrei Ciobanu a mai spus: „Sunt mai multe motive pentru care am ales Rapidul, am venit pentru Mister, pentru suporteri, pentru atmosfera incendiară care este aici, așa cum toată lumea știe ce atmosferă frumoasă este în Giulești. Vreau să ne atingem obiectivele în viitorul sezon, să luăm meciurile pas la pas, să intrăm în play-off și după aceia, ne vom bate și mai sus.”

„Pe Adrian Mutu l-am urmărit foarte mult înainte, am lucrat cu el și la Naționala U21 și mă bucur foarte mult că, din nou o să lucrăm împreună. Eu sper să facem o treabă cât mai bună și cel mai important este să ne atingem obiectivele cu echipa. Suporterii noștri trebuie să aibe încredere în echipă, să fie alături de noi în orice moment, iar noi cu siguranță, îi vom răsplăti”, a spus în încheiere Andrei Ciobanu.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Real Madrid învinge Liverpool în finala Champions League și obține al 14-lea trofeu

 

Card image